Prima Pagina Apple Video: Tableta iPad falsa vanduta de Walmart

Video: Tableta iPad falsa vanduta de Walmart

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=K0BEQJuDrTc[/youtube]

Va mai aduceti aminte de povestea barbatului care a achizitionat de la Best Buy o tableta iPad falsa? Daca da, atunci aflati acum ca istoria se repeta si dintr-un alt mare lant de magazine din SUA, Walmart, a fost achizitionata o tableta iPad in aceleasi conditii. Pagubitul sustine ca a achizitionat din magazin tableta iPad si cand a ajuns acasa a constatat ca a cumparat de fapt o macheta iPad folosita de magazine pentru a dispune produsul in vitrina. Cei de la Walmart au refuzat desigur sa ii dea banii inapoi sustinand ca ei au vandut o tableta reala, deci probabil barbatul a schimbat-o cu una falsa si acum incearca sa obtina niste bani.

Daca ar fi fost primul caz televizat atunci poate existau unele motive de indoiala, dar suntem deja la al doilea care ajunge pe internet si cine stie cate alte cazuri asemanatoare s-au intamplat dar nu au fost raportate de nimeni. Atentie mare cand achizitionati o tableta iPad, verificati continutul cutiei langa vanzator.

  • Vali

    Nasol momentul.. Wall Mart-urile astea sunt un fel de Penny Mart-uri sa zic asa. Sunt pentru oameni mai “simpli”.. Dar asta nu scuza oricum!

  • Catalin

    Dar la fel de probabil se poate ca acest om sa fi vazut pe internet ca cineva a facut asa si la randul lui a facut si el. A avut nevoie de o idee. Ma indoiesc ca cei de la Apple sigileaza in acelasi ambalaj machetele. Cu siguranta ar fi scris pe cutie Not for sale. Oamenii sunt smecheri. Putini sunt cei care nu ar fi desfacut cutia pt a se asigira ca au toate accesoriile macar. Exista mari semne de indoiala.

  • Wal-Mart has 8,500 stores in 15 countries…
    Vali ai fost vreodata intr-un wall-mart? Asta nu este 99cent store desi ii poate face varza pe astia… Dar pe langa lucruri de nimic jumatate de america isi ia de la ei tv-ul si multe altele…