Cum ar arata un iPhone cu ecran de 4 inch

Stiti deja despre zvonurile privitoare la posibilitatea lansarii unui iPhone cu ecran de 4 inch asa ca iata o prima “demonstratie” a modului in care ar putea arata un asemenea dispozitiv. Ecran mult mai lung si mai lat, dintr-o margine in alta a carcasei, in concordanta cu ultimele zvonuri publicate de Wall Street Journal. Nu arata prea bine asa-i?

24 COMENTARII

  1. arata rau ca nu-i deloc lucrata poza asta. e facuta in paint cred ca 🙂 Un ecran de 4 inch oricum e un lucru bun pe iPhone. asta e sigur.

  2. @Bejan Andrei:nu e , tu observi ca mai are putin si “explodeaza” ! Mai tine-ti minte cazul cu ala care i-a explodat telefonul in ureche ! :)) ! La asta “grasu” o sa fie mai grav :-s !

  3. gandit foarte prost.. formatul nu cred ca o sa fie acelasi daca vor respecta dimensiunile carcasei de acum.. screenul o sa fie mai lung, nu si mai lat

  4. @ Domnul Avocat: “Mai tine-ti minte” se scrie “voi tineti”. sper ca legile nu le aplicati (sau aplicat-ti?) la fel :)) si chiar e lucrata in paint poza. pare si putin curbata, vreun efect de genu` .

  5. @Domnul avocat Nu facem lectii de gramatica si nu am nimic cu nimeni dar se scrie “tineti” impreunat. ti in acest caz nu este pronume pt a fi despartit prin cratima.

  6. Mai mult ca sigur Apple / Ive îl va face să arate atât de cool, de va stabili un nou standard de design și va fi sursa de inspirație pentru toți imitatorii de pe cealaltă parte a planetei. Știți voi care.

  7. Voi va certati pe o poza facuta parca in graba cu Photoshop?Pai in mod clar ca nu va arata asa; ce ar insemna sa fie ecranul din margine in margine?Ar fi superfragil, si apoi unde mai e loc de antena?

  8. E doar o prelucrare a unei imagini iphone4, fara gust. sigur va arata bine si cel de 4″. nu va mai faceti probleme. ce-i drept un iphone4 are ecranul mic dupa ce vezi un desire hd. dar cred ca asta e dimensiunea cea mai ergonomica (iphone4), de aceea este mai putin lat decat 3gs.