iFacePad activeaza FaceTime pe iPad

Acum cateva zile am scris un tutorial in care explicam modul in care poate fi activata functia FaceTime pe o tableta iPad. Tutorialul era destul de complicat asa ca un dezvoltator s-a gandit sa faca o aplicatie care sa faca toate modificarile necesare si sa activeze automat FaceTime pe tableta iPad. Aplicatia din pacate nu poate fi instalata din Cydia ci trebuie rulata direct din Mac-ul vostru urmand instructiunile de mai jos. Pentru a face acest tutorial aveti nevoie de o tableta iPad jailbroken pe iOS 4.2.1.

1. Descarcati iFacePad de aici.

2. Descarcati iOS 4.2.1 pentru iPod Touch 4G de aici.

3. Instalati Phonedisk pentru Mac si OpenSSH din Cydia in tableta iPad pentru a permite conectarea la ea. Aceste 2 programe sunt importante deoarece aplicatia functioneaza pe baza lor.

4. Deschideti aplicatia iFacePad din Mac si introduceti textul Applications in fereastra nou deschisa. Acum iFacePad va incepe sa instaleze automat fisierele ncesare pentru activarea

FaceTime pe iPad.

Dupa ce terminati procesul trebuie sa resetati tableta. Daca dupa reset nu aveti aplicatia FaceTime instalata atunci asigurati-va ca aplicatia IMAgent.app din  / System / Library / PrivateFrameworks / IMcore.framework / IMAgent.app are setate permisiunile 0775. Aceleasi permisiuni trebuie sa le aiba si aplicatia mobilePhone.app din User/Applications.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L0DvClCaLuo[/youtube]