Prima Pagina aplicatii iFacePad activeaza FaceTime pe iPad

iFacePad activeaza FaceTime pe iPad

Acum cateva zile am scris un tutorial in care explicam modul in care poate fi activata functia FaceTime pe o tableta iPad. Tutorialul era destul de complicat asa ca un dezvoltator s-a gandit sa faca o aplicatie care sa faca toate modificarile necesare si sa activeze automat FaceTime pe tableta iPad. Aplicatia din pacate nu poate fi instalata din Cydia ci trebuie rulata direct din Mac-ul vostru urmand instructiunile de mai jos. Pentru a face acest tutorial aveti nevoie de o tableta iPad jailbroken pe iOS 4.2.1.

1. Descarcati iFacePad de aici.

2. Descarcati iOS 4.2.1 pentru iPod Touch 4G de aici.

3. Instalati Phonedisk pentru Mac si OpenSSH din Cydia in tableta iPad pentru a permite conectarea la ea. Aceste 2 programe sunt importante deoarece aplicatia functioneaza pe baza lor.

4. Deschideti aplicatia iFacePad din Mac si introduceti textul Applications in fereastra nou deschisa. Acum iFacePad va incepe sa instaleze automat fisierele ncesare pentru activarea

FaceTime pe iPad.

Dupa ce terminati procesul trebuie sa resetati tableta. Daca dupa reset nu aveti aplicatia FaceTime instalata atunci asigurati-va ca aplicatia IMAgent.app dinĀ  / System / Library / PrivateFrameworks / IMcore.framework / IMAgent.app are setate permisiunile 0775. Aceleasi permisiuni trebuie sa le aiba si aplicatia mobilePhone.app din User/Applications.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L0DvClCaLuo[/youtube]

 • Share it please!

 • Bejan Andrei

  cred ca ai gresit cand scris “descarca ios 4.2.1 pentru ipod touch 4g”. lasand asta stii cumva cand apare ios 4.3 beta 4, daca mai apare?

 • Nu e nimic gresit, aplicatia iFacePad ia aplicatia FaceTime din iOS 4.2.1 pentru iPod Touch 4G.

 • royce

  pai si cu ce te ajuta daca nu ai camera?cum se vede?

 • Nelutu

  Ok, am reusit sa pun FaceTime pe iPad, merge, mai crapa din cand in cand, nu e chiar perfect, dar isi face treaba.

  O mica intrebare, s-a incumetat cineva sa faca chestia asta pe un iPhone 4 care nu are sim in el ?

 • Teoretic ar trebui sa mearga, dar ca sa faci pe iPhone 4 chestia asta ar trebui sa inlocuiesti de tot aplicatia FaceTime. Cred ca e mai usor sa o implementezi in sistem decat sa o stergi pe cea veche si sa o pui pe asta.

 • Nelutu

  Urmaream prin chestia asta sa fac sa mearga pe iPhone 4 sa pot fi sunat FaceTime pe adresa de email, nu pe nr. de telefon. O sa incerc, sunt curios daca functioneaza.

 • Alex

  nu pot descarca ifacepad ce trebuie fac?