Prima Pagina aplicatii Cat de des te joci online folosind Game Center?

Cat de des te joci online folosind Game Center?

Game Center este disponibil pe terminalele noastre de cateva luni bune, insa aplicatiile care sa foloseasca API-urile pentru multiplayer lipsesc cu desavarsire. Pana acum putini dezvoltatori au avut curajul de a oferi posibilitatea utilizatorilor de a juca jocuri in multiplayer prin Game Center si cele mai celebre aplicatii sunt Fruit Ninja sau Real Racing. Apple a promovat aceasta retea ca fiind mijlocul perfect pentru jucatori de a isi demonstra skill-ul din jocuri prin intermediul leaderboard-urilor cu scoruri si achievment-uri, insa din pacate lumea a uitat de partea cea mai intereasnta, online gaming-ul.

Eu am jucat pana acum doar Fruit Ninja prin Game Center, Real Racing nu a funcitonat din varii motive. Voi ce jocuri ati jucati in multiplayer prin Game Center?

Nu uitati de lista utilizatorilor de Game Center din Romania.

 • Fruit Ninja
  Real Racing 2 – eu vs. alti 15 :O
  Flick Football

 • CatalinSunny

  Real Racing 2 , dar mi se pare prea simpla aplicatia gamecenter,.

 • un feature foarte foarte bine venit ar fi sa si zica Game Center-u cine e online …

 • bogdanobi

  Apropo de RR2, va merge circuitul Richmond Plains la versiunea 1.02 a lui most_uniQue de pe apptrackr? La mine iese din joc

 • robert

  fleetmaster si blast4

 • Adi

  Dungeon Hunter 2 -co-op
  Guerilla Bob -co-op
  Lara croft and the Guardian of Light -co-op
  totodata ne sunam pe skype fiindca Viber nu mentine apelul
  Cat de des? Cam o data la 2 saptamani cateva ore 😀

 • Hazzz

  ma nene am si eu o intrebare scorurile de la fruit din leader boards sunt reale sau e vrajeala k deja au luat o razna eu cred k sunt aberatii. Multumesc. Folosesc gamecenter la orice joc. Multiplayer joc doar fruit ninja.

 • Godspeed

  In primul rand trebuie introdusa optiunea de chat in joc ca sa poti face ceva cu game centerul ala.
  Aseara am intrat sa joc un Dungeon Hunter 2, am dat invite si nimeni, asa ca am intrat pe multiplayerul lor din joc Gameloft Live. Acolo vroiam sa fac si eu schimb de itemuri rare cu unul cu altul sa-mi iau setul complet de Fury la Berseker pentru nivelul Heroic. Dar cum dracu sa-l faca pe ala sa inteleaga ca vreau anumite piese.
  Deci fara comunicare faci ceva pe el de multiplayer.

 • Ticu

  Nu stiu cum, dar nu imi mai apare nimeni in lista 🙁 am dat ceva update in cydia. Intr-o zi cu soare ma apuc sa va adaug in lista. Eu joc zilnic RR2 si angry birds.