Steve Jobs vazut la un centru pentru tratarea cancerului din California

9

Stiti deja ca Steve Jobs este in concediu medical datorita unor probleme de sanatate si recent a aparut un zvon care indica faptul ca, CEO-ul Apple ar fi fost vazut intrand intr-un centru de tratare a cancerului din Palo Alto California. Steve Jobs a suferit o operatie de transplat de ficat cu ceva timp in urma, si-a revenit destul de repede insa aparent boala recidiveaza. Steve Jobs a mers in acelasi centru medical in care Patrick Swayze a fost tratat prin chimioterapie pentru cancer la pancreas, insa dupa cum stiti deja celebrul actor a murit anul trecut rapus de aceasta boala incurabila.

According to RadarOnline, Jobs was seen at the cancer treatment center in Palo Alto, Calif., the same facility where actor Patrick Swayze was given chemotherapy for pancreatic cancer in 2009. Photos of the Apple co-founder are allegedly set to appear in the next issue of The National Enquirer.

Un celebru tabloit american are poze cu Steve Jobs intrand in acest centru medical iar aceste poze vor fi publicate undeva in cursul saptamanii viitoare deci pana atunci informatia ramane la stadiul de zvon. Din pacate cancerul este o boala extrem de agresiva si foarte greu de tratat, indiferent de cati bani dispui.

Am vazut ca pe multe site-uri a aparut o informatie conform careia CEO-ul Apple mai are doar 6 saptamani de trait, incercati sa nu ii dati prea multa crezare pentru ca mai mult ca sigur este falsa.

UPDATE: Iata si o poza recenta in care apare Steve Jobs mergand la centrul pentru tratarea cancerului din Stanford.