Concurs: Castiga unul dintre cele 2 coduri gratuite pentru aplicatia VoiceMan

Va mai aduceti aminte de aplicatia DataMan care monitorizeaza intreg traficul de date facut de pe terminalele voastre? Daca da, atunci va prezint VoiceMan, o aplicatie construita pe exact acelasi principiu si cu exact aceeasi interfata. Marea diferenta dintre cele 2 aplicatii sta in faptul ca VoiceMan permite monitorizarea minutelor vorbite de pe terminalul vostru. Fie ca e vorba despre apeluri facute de voi catre cineva sau de apeluri receptionate, VoiceMan va afisa numarul de minute vorbite de pe iPhone in acelasi mod precum DataMan. Veti avea posibilitatea de a vedea statistici zilnice, saptamanale sau lunare cu numarul de minute vorbite in apelurile initializate si in cele primite, totul afisat separat pentru a intelege mai bine cum ati consumat minutele din abonament.

VoiceMan permite setarea unor alerte de avertizare care va atentioneaza daca depasiti un numar presetat de minute pe care ar trebui sa le consumati zilnic, saptamanal sau lunar. Aplicatia va permite sa faceti geotagging pentru apeluri, adica sa atasati o pozitie pe harta pentru fiecare dintre apelurile primite sau efectuate de voi. Sincer sa fiu aplicatia aeste foarte buna si v-o recomand cu calcuda pentru ca va scuteste de asteptat informatiile despre minute de la operator si in plus puteti compara minutele inregistrate de aplicatie cu cele afisate de operator infactura.

Pentru a participa trebuie doar sa lasati un comentariu cu textul Particip. Concursul va lua sfarsit maine la ora 15:00.

Castigatorii sunt : dream, mariusic8.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LgEa3U_EarQ[/youtube]

125 COMENTARII