Concurs: Castiga unul dintre cele 3 coduri gratuite pentru aplicatia DataMan

Stim cu totii ca iDevice-urile sunt facute pentru navigare pe web si nu numai, stim cu totii ca un iPhone, iPod Touch sau o tableta iPad are nevoie de internet pentru a putea fi folosit la adevarata sa valoare, insa aceasta libertate are un pret. Din pacate in Romania ofertele operatorilor de telefonie mobila sunt cam sarace in ceea ce priveste traficul inclus in abonamente pentru navigarea pe internet si o aplicatie care sa monitorizeze toata activitatea voastra pe internet este binevenita.

DataMan este una dintre cele mai bune aplicatii care permit utilizatorilor sa inregistreze tot traficul pe care il fac fie prin intermediul retelei 3G/EDGE de date fie prin intermediul retelei Wi-Fi. Dataman memoreaza toate conectarile voastre la internet si vi le listeaza separat pe ore, zile, saptamani si luni pentru ca voi sa stiti intotdeauna ce trafic ati facut si cum l-ati facut. Totusi optiunile din DataMan nu se opresc aici deoarece aplicatia permite conectarea la GPS pentru a salva pe harta locatia din care voi v-ati conectat la internet pentru ca voi sa stiti si unde anume ati facut acel trafic. Accesand tab-ul History veti avea avea in fata un meniu care va permite sa verificati logurile conectarilor voastre pentru orice zi, dupa instalarea aplicatiei.

Pe langa statisticile privind traficul consumat, DataMan are cateva functii interesante care permit : stabilierea datei cand optiunile voastre din abonament se reinoiesc, stabilirea unei cote zilnice, saptamanale si lunare de trafic, plus 2 optiuni pentru verificarea traficului consumat si pentru geotagging -ul conexiunilor DataMan permite stabilirea unei cote zilnice de trafic si a unui procentaj din acea cota la care va anunta utilizatorul in legatura cu traficul consumat. Din pacate aplicatia verifica o data la 10 minute traficul si va atentioneaza doar la intervale de minim 10 minute deci tot trebuie sa aveti grija cat trafic faceti.

Aplicatia este disponibila in AppStore in 2 versiuni : una Lite si una full care costa 1.59€.

Pentru a participa la concurs trebuie doar sa lasati un comentariu cu textul Particip si veti automat inscrisi. Concursul se va incheia diseara la ora 22:00 cand voi alege castigatorii. Nu uitati sa impartasiti concursul si cu prietenii vostri de pe Twitter si Facebook. Succes!

UPDATE: Castigatorii sunt : danadina9, Eduard, Gherman Petrica.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=R0KMOhs-5ek[/youtube]