Android 2.3 Gingerbread poate fi instalat pe iPhone 2G/3G si iPod Touch 1G folosind Bootlace

Proiectul iDroid a fost initiat de unul dintre fostii membri ai Dev Team in ideea de a aduce posesorilor de iPhone, iPod Touch si iPad posibilitatea de a instala versiunile sistemului de operare Android pe propriile dispozitive. Pana in momentul de fata doar posesorii de iPhone 2G/3G si iPod Touch 1G au avut ocazia sa instaleze Android OS pe propriile terminale si din pacate situatia ramane identica in continuare. Programul Bootlace a fost special conceput pentru a insta Android OS pe dispozitivele noastre si in momentul de fata doar pe terminalele mentionate mai sus putem instala Android 2.3.1 Gingerbread.

Bootlace 11.01 (Pepparkaka) este ultima versiune lansata de echipa care se ocupa de proiectul iDroid, o veti gasi in Cydia si veti putea instala Android 2.3.1 folosind-o.

28 COMENTARII

  1. Ar fi cool. 🙂 Astept o versiune si pentru iPod Touch 4.

    @zaone: Google o sa te iubeasca pentru “Angroid 2.3 Gingerbread”. :)) Era o combinatie de angry(birds) si Android?

  2. E oprit complet asta spun , nu are viata. Am vrut sa-i dau restart dupa implementarea android, s-a oprit si nu mai perneste.

  3. @zaone: Nu vreau sa intru in detalii pentru ca nu e treaba mea dar stiu cum e sa ai nopti nedormite la activ… Nu e fun deloc. So, sorry pentru comment. Nu am stiut… Nu am vrut sa fie rautacios. Si, oricum, era o gluma, nu un repros. 😀

    Pentru cei care au incercat chestia aia si nu le-a mers…din cate stiu eu, stadiul asta in care nu-ti mai porneste telefonul sub nicio forma, se numeste “brick” (caramida), in sensul de nu mai ai ce face cu telefonul asa ca daca mai ai cateva zeci de mii, poti sa-ti construiesti o casa. Problemele de “bricking”, daca pot sa-l numesc asa…se rezolva,din cate stiu eu, doar in service.

  4. da bine ca pe ipod touch 1g l-au putut sa-l porteze iar pe ipod touch 4g nu ! asta e o veste rea deadreptul ptr mine 🙂