Prima Pagina Android iOS este cel mai folosit sistem de operare din Europa pentru navigarea...

iOS este cel mai folosit sistem de operare din Europa pentru navigarea pe internet

Detinatorii site-ului StatCounter au facut un mic grafic in care reprezinta cele mai folosite sisteme de operare pentru navigarea pe internet la nivel european. Site-ul monitorizeaza aproximativ 3 milioane de pagini web din Europa si dupa cum vedeti iOS este de departe cel mai popular sistem de operare pentru navigat pe web. iDevice-urile au inregistrat vanzari foarte bune in Europa si statisticile prezentate de StatCounter intaresc aceste informatii. Desigur ca graficul prezentat nu acopera toate site-urile de pe continent, insa din 3 milioane de pagini web monitorizate ne putem face o idee destul de buna cu privire la preferintele europenilor in ceea ce priveste navigatul pe web folosind terminale mobile.

Datele sunt foarte interesante, daca sunt int-adevar reale, mai ales ca Android a irnegistrat cresteri considerabile in ultima perioada si a depasit iOS la anumite capitole pe piata americana. Personal raman rezervat in privinta lor, cel putin pana apare macar inca un studiu care sa confirme trendul de mai sus.

 • logic se misca cel mai bine zoom scroll load exceptia flash dar se rezolva cu skyfire:) la videos cel putin

 • andreybej

  nici nu ma mir sa fie asa. eu unul am vadut laptop-ul si folosesc doar iPod Touch-ul pentru navigare pe internet. Intru zilnic …deci nu ma mir.

 • Aprob si eu graficul , iar cu noul iPHone5/iOs 5 , This will change everyting ! All over again 😉

 • Bissy

  Eventual “iOS este cel mai folosit sistem de operare PENTRU SMARTPHONE-uri din Europa pentru navigarea pe internet”

 • SymbianFreak

  Avand in vedere ca acelasi sistem de operare e inclus si pe iPod Touch, si pe iPad, nu doar pe iPhone si ca, cu toate ca doar iPhone este propriu-zis un smartphone, nu ma mira. Atata timp cat ai acces la internet, poti intra cu oricare din device-urile mentionate anterior, si atunci sa zicem ca rezultatul din grafic ar putea fi corect.