iPad indisponibila la anumiti reselleri din Europa, iPad 2 prezentata in curand

Carphone, unul dintre cei mai mari reselleri din Marea Britanie a epuizat stocul pentru anumite modele ale tabletei iPad. Mai exact, iPad 3G este indisponibila indiferent de model iar modelul Wi-Fi Only este indisponibil in versiunea de 64GB si Carphone nu a listat vreo posibila data pentru intregirea stocului existent. Orange si T-Mobile, din Marea Britanie, au decis sa reduca preturile tabletei iPad pentru clientii existenti si nu numai. Tableta era disponibila pana de curand la preturi incepand de la 199£/229£ insa operatorii au descis sa reduca aceste preturi cu 100£ si mai mult ca sigur nu e vorba de generozitate avand in vedere ca tableta iPad inca se vinde ca painea calda. Indisiponibilitatea la Carphone si reducerea de pret aplicata de operatori indica faptul ca iPad 2 ar putea fi prezentata in curand si lansata undeva in cursul lunii viitoare.

Orange is now selling the iPad for £99 on its 24-month contracts and T-Mobile is offering the same to existing customers. Previously, Orange was offering the iPad WiFi + 3G at £199.99 upfront on a £25 per month contract to existing customers and at £229.99 for new customers on a £27 per month contract – so the new pricing offers a saving of at least £100 on each.T-Mobile, meanwhile, is only offering the discount to existing customers on a 24-month £25 tariff.

A trecut mai bine de un an de la prezentarea primului model al tabletei iPad si e foarte neobisnuit ca Apple sa amane atat de mult prezentarea unui produs atat de important. Unii spun ca sanatatea lui Steve Jobs ar fi motivul amanrii, eu as spune ca Apple a asteptat sa vada ce tablete va lansa concurenta inainte de a o prezenta pe a sa, insa in final iPad 2 e inca un mister pentru multi. In orice caz, daca locuiti/aveti drum in Marea Britanie,  puteti achizitiona o tableta iPad foarte ieftin.