Apple va dona o suma importanta de bani pentru construirea unui spital in Stanford

Apple, eBay, HP, Intel, Intuit si Oracle vor contribui la construirea unui nou spital in valoare de 2 miliarde de dolari in orasul Stanford din Sillicon Valley. Companiile vor face parte din Stanford Hospital Corporate Partners Program, vor dona 150 de milioane de dolari in urmatorul deceniu si vor contribui la strangerea a inca 400 de milioane de dolari din donatii private. Steve Jobs este un mare sustinator al proiectului si probabil a avut un cuvant greu de spus in decizia luata de conducerea companiei in a dona sumele de bani pentru construirea spitalului.

Apple nu obisnuieste sa faca asemenea gesturi insa avand in vedere lupta pe care Steve Jobs o duce cu cancerul e oarecum normal sa vedem ca propria companie intreprinde masuri pentru a ajuta la dezvoltarea sistemului medical din SUA.

Steve Jobs, chief executive of Apple, said “all of us are very fortunate to have Stanford’s world-class medical center right here in Silicon Valley. We are very excited about the development of their new hospital and really want to support their plans.”