Lansarea versiunii albe a iPhone 4 amanata pana in vara?

Asteptati versiunea alba a iPhone 4? Ar fi bine sa va inarmati cu foarte multa rabdare in cazul acesta pentru ca ultimele zvonuri indica faptul ca Apple va amana lansarea acestui terminal pana in vara cand va prezenta iPhone 5. Informatia vine de la Digitimes care citeaza o publicatie din China in care se relateaza ca Apple isi orienteaza eforturile spre proiectarea versiunii albe a iPhone 5 pe care ar urma sa o aiba disponibila chiar din ziua lansarii, spre deosebire de esecul inregistrat anul trecut. In vara Apple a promis ca iPhone 4 va fi disponibil atat in versiunea neagra cat si in cea alba, insa in final Apple a amanat lansarea versiunii albe pana in primavara acestui an si e posibil sa o amane iarasi pana la vara.

Wintek reportedly to be the sole touch panel supply for white iPhone 5s and may replace TPK Touch Solutions to become the leading touch panel maker worldwide in 2011 as Apple plans to focus on white models for the iPhone 5, according to a Chinese-language Economic Daily News (EDN) report.

In saptamanile trecute versiunea alba a iPhone 4 a fost “descoperite” pe multe dintre site-urile operatorilor de telefonie sau pe site-ul Apple iar Orange Franta l-a avut disponibil la vanzare. Ce se va intampla cu aceasta versiune alba a iPhone 4 vom afla in lunile ce urmeaza.