iPad la reducere in oferta eMAG

Tableta iPad Wi-Fi Only de 16GB este astazi in oferta la magazinul online eMAG. Acum mai bine de 2 luni magazinul a avut o reducere similara insa atunci pretul tabletei era 1.999 lei fata de 2.099 lei cat este acum. Astazi tableta este disponibila cu doar 100 lei reducere fata de pretul normal, insa daca aveati in plan sa achizitionati o tableta iPad ieftina atunci de ce nu acum, mai ales ca pretul este identic, cu cel din Apple Store. In curand iPad 2 va fi anuntata iar lansarea va avea loc abia in luna aprilie deci pana atunci probabil nu vom mai avea parte de reduceri, cel putin nu prin magazinele online din Romania. eMAG este reseller autorizat Apple deci este autorizat sa rezolve si orice probleme de garantie legate de produsele Apple.

14 COMENTARII

  1. E probabil, dar faza cu desfăcutul nu ştiu cine s-ar sinchisi să desfacă un iPad, doar nu vinzi componentele din el plus că imediat vine iPad 2 şi ăla ţi-l cumperi la 2000 RON, părerea mea.

  2. “mai ales ca pretul este identic, cu cel din Apple Store” – 499$ nu cred ca inseamna 2099 ron la orice curs ai schimba tu in romanica asta 🙂

  3. Da, toata lumea face comparatie cu Apple Store SUA nu Europa unde traim noi. Pretul de la eMAG e mai mic decat cel din Apple Store Europa. Pretul din SUA e FARA taxe, deci pe langa cei 499$ mai platesti cateva zeci bune sub forma de taxe.

  4. cine a zis sa cumpere ipad2?
    cand va aparea ipad2 atunci se va eftini ipad-ul simplu
    deci daca tot nu are bani mai poate astepta 2 luni!!!

  5. Halal reducere a facut emag(care numai preturi mici nu are de cand a deschis magazine si in alte orase) cand este asteptat ipad 2.Sau mai pe romaneste, daca ipad 1 la “oferta” costa 21 milioane, la cat o sa ajunga ipad 2?Si mai sunt curios, daca la lansare emag mai are preturile ca cel din app store sau trecem la varianta romaneasca.

  6. Tocmai aceasta este intrebarea , de ce la lansare emag nu mai accepta preturile din App Store si incep sa adauge la pret de ajunge ipad 2 cu aproximativ 50% mai scump ca in app store?!