iPad 2 ar putea fi disponibila in cantitati limitate in ziua lansarii

Chiar inainte ca Apple sa anunte data prezentarii tabletei iPad 2 au aparut primele informatii care indicau faptul ca pentru lansare Apple nu va avea un stoc suficient de mare pentr a acoperi cererea. Informatia vine de la site-ul DigiTimes care citeaza surse apropiate Apple ce sustin ca, compania avea planificate 400.000 – 600.000 unitati disponibile pentru lansare insa in fapt ar putea avea disponibile maxim 400.000. Aceasta reducere a numarului unitatilor disponibile s-ar datora unor probleme cu stocul de panouri touch disponibile pentru partenerii Apple.

The sources pointed out that Apple still maintains its plans to mass produce the iPad 2 by the end of February; however, affected by low touch panel yields and an adjustment in specifications, Apple’s production volume forecast for the first quarter is expected to drop from 400,000-600,000 units originally to only 300,000-400,000 units.

Din pacate nu ar fi neobisnuit ca Apple sa nu aiba indeajuns de multe tablete disponibile la lansare si daca ati urmarit lansarea de anul trecut atunci stiti ca o situatie similara s-a intamplat si atunci. In 2010 Apple a avut probleme cu stocurile cateva luni de zile si abia in vara a reusit sa produca indeajunsde multe tablete pentru a acoperi cererea de pe piata. Personal sunt destul de “increzator” ca situatia se va repeta si anul acesta.