iPad 2 ar putea fi un update minor din punct de vedere hardware

Conform celor de la iLounge, iPad 2 nu va aduce chiar atat de multe noutati din punct de vedere hardware precum s-a speculat pana acum. Ei citeaza surse apropiate Apple care afirma ca datorita unor probleme aparute in procesul de fabricatie, Apple ar putea lansa o tableta iPad “intermediara”. Ei numesc noua tableta iPad 1.5 pentru ca nu are atat de multe elemente noi astfel incat sa o poata numi iPad 2 si o considera a fi un produs asemanator cu iPod Touch 3G(si chiar iPhone 3GS) care nu a adus foarte multe lucruri noi “pe masa”. Personal as putea sa cred aceasta teorie avand in vedere ca Apple a mai aplicat-o odata, insa daca e adevarat atunci s-ar putea sa ii coste, mai ales ca exista pe piata atat de multe tablete noi.

Two reliable sources are suggesting that next week’s “iPad 2” event has some serious cliffhanger potential—as in, consumers may not see the real “iPad 2” for some time. There’s apparently some truth to the reports of production problems with the new model, and as a result, no one is really sure at this point what Apple is going to be shipping as the “iPad 2,” or when.

Cei de la iLounge conforma ca design-ul de mai sus ar fi intr-adevar al noii tablete insa pun accent pe ideea ca nu vom vedea chiar atat de multe lucruri noi la ea. Aparent Apple nu ar putea produce indeajuns de multe tablete iPad 2 si a decis sa scoata unele componente pentru a putea lansa acest model intermediar in luna martie a acestui an. Daca e adevarat ce spun cei de la iLounge, atunci lansarea iPad 2 va fi un esec, din punctul meu de vedere.