La Multi Ani Steve Jobs!

Probabil multi dintre voi stiu deja ca astazi Steve Jobs, CEO-ul si fondatorul companiei Apple, implineste varsta de 56 de ani. Din pacate Steve Jobs duce de cativa ani o lupta foarte grea cu, cancerul si din pacate ultimele stiri in legatura cu starea sa de sanatate nu sunt prea imbucuratoare. Avem in imaginea de mai sus un vizionar, un om care si-a dedicat viata companiei Apple, un om care a revolutionat industria prin produsele lansate de-a lungul anilor, un om datorita caruia folosim noi astazi iDevice-uri sau Mac-uri. Unii il iubesc, altii il urasc, insa astazi ar trebui sa lasam la o parte diferentele si sa ii uram un sincer La Multi Ani si insanatosire grabnica!

V-am spus ieri ca a fost facut un site special unde pot fi lasate mesaje de La Multi Ani pentru Steve Jobs si daca aveti dorinta de a ii trimite un mesaj in aceasta zi speciala atunci mergeti pe site-ul http://www.happybirthdaystevejobs.com/ si scrieti urarile voastre.

Aceste fiind spuse, eu ii urez La Multi Ani lui Steve Jobs si sper sa ne incante privirile si la conferintele Apple din anii urmatori!

7 COMENTARII

  1. Cum de ai gasit o poza cu el in costum :)) tot timpul e in tricou si blugi lui :)) !! LA MULTI ANII !! SI SA TE FACA Dumnezeu BINE STEVE !!