Prima Pagina Apple Mac OS X Lion adauga suport pentru voice/video chat prin Yahoo Messenger

Mac OS X Lion adauga suport pentru voice/video chat prin Yahoo Messenger

Mac OS X Lion aduce o surpriza pentru cei care foloses Yahoo Messenger deoarece aplicatia iChat permite acum adaugarea conturilor Yahoo. Pana acum la categoria Account Type nu era disponibila si optiunea de a alege un cont Yahoo insa iata ca Apple a ales sa implementeze in sfarsit support si pentru acest serviciu de socializare. Yahoo are un sistem propriu de chat pe care Apple nu l-a implementat in favoarea celor de la AOL si Jabber, insa probabil existau foarte multe cereri pentru a introduce si Yahoo printre platformele suportate asa ca incepand cu Mac OS X Lion veti putea folosi iChat cu posesorii de conturi Yahoo.

 • mariusr22

  Asta e cea mai buna veste pe care am auzit-o de ceva timp. Asta mi se parea cel mai mare minus al Mac os-ului:yahoo messenger. E groaznic pe Mac(nu ca-l folosesc foarte mult, dar cand vreau sa fac un apel video prin el … mai bine repornesc windowsul de la naftalina si deabia dupa aia vorbesc pe YM).

 • aiurea este faptul ca yahoo for mac inca e in stadiu beta de ani buni !:|

 • ma enerveaza ca nu pot face photo sharing

 • Imda pe actualul YM nu se poate face mai nimic decat chat, m-am obisnuit un pic dar am trecut pe Trillian chiar daca si lu ala ii lipsesc multe functii…

 • SymbianFreak

  Abia acum????

 • Am testat ieri contul si cel putin mie nu imi merge deloc cum trebuie. Initial mi-i arata pe toti offline, sau doar 2-3 on. Apoi, pe parcurs ce se logheaza IDuri noi ii identifica ca fiind offline.
  Partea mai aiurea e ca pot primi mesaje de la cei care nu apar online desi sunt, dar nu le pot raspunde.
  Desigur, e doar un developer preview, asa ca va fi rezolvata problema pana la release cu siguranta.
  Singura parte urata a fost dezamagirea sa vad ca desi mi-a recunoscut contul cand am accesat Internet accounts nu a fost functional.