Mac OS X Lion adauga suport pentru voice/video chat prin Yahoo Messenger

Mac OS X Lion aduce o surpriza pentru cei care foloses Yahoo Messenger deoarece aplicatia iChat permite acum adaugarea conturilor Yahoo. Pana acum la categoria Account Type nu era disponibila si optiunea de a alege un cont Yahoo insa iata ca Apple a ales sa implementeze in sfarsit support si pentru acest serviciu de socializare. Yahoo are un sistem propriu de chat pe care Apple nu l-a implementat in favoarea celor de la AOL si Jabber, insa probabil existau foarte multe cereri pentru a introduce si Yahoo printre platformele suportate asa ca incepand cu Mac OS X Lion veti putea folosi iChat cu posesorii de conturi Yahoo.

6 COMENTARII

  1. Asta e cea mai buna veste pe care am auzit-o de ceva timp. Asta mi se parea cel mai mare minus al Mac os-ului:yahoo messenger. E groaznic pe Mac(nu ca-l folosesc foarte mult, dar cand vreau sa fac un apel video prin el … mai bine repornesc windowsul de la naftalina si deabia dupa aia vorbesc pe YM).

  2. Am testat ieri contul si cel putin mie nu imi merge deloc cum trebuie. Initial mi-i arata pe toti offline, sau doar 2-3 on. Apoi, pe parcurs ce se logheaza IDuri noi ii identifica ca fiind offline.
    Partea mai aiurea e ca pot primi mesaje de la cei care nu apar online desi sunt, dar nu le pot raspunde.
    Desigur, e doar un developer preview, asa ca va fi rezolvata problema pana la release cu siguranta.
    Singura parte urata a fost dezamagirea sa vad ca desi mi-a recunoscut contul cand am accesat Internet accounts nu a fost functional.