Apple opreste productia tabletei iPad, iPad 2 disponibila in scurt timp?

Cu mai putin de 2 zile inainte de prezentarea oficiala a tabletei iPad 2 apar primele informatii care indica faptul ca Apple ar fi oprit productia actualului model al tabletei. Cei de la 9to5mac au obtinut informatii de la cativa reselleri europeni care sustin ca Apple a blocat completarea stocurilor pentru actualul model al tabletei iPad, magazinele urmand sa vand doar ce au in stoc. Retailerii sustin ca nu pot achizitiona de la Apple nici o tableta iPad in momentul de fata iar asta ne poate da de inteles ca Apple ar urma sa lanseze iPad 2 in magazine la foarte scurt timp dupa prezentarea oficiala de miercuri seara.

MB292LL/A – iPad 16GB WiFi – Constrained – No ETA

MB293LL/A – iPad 32GB WiFi – Constrained – No ETA

MB294LL/A – iPad 64GB WiFi – Constrained – No ETA

MC349LL/A – iPad 16GB 3G – Constrained – No ETA

MC496LL/A – iPad 32GB 3G – Constrained – No ETA

MC497LL/A – iPad 64GB 3G – Constrained – No ETA

Apple nu procedeaza la fel inaintea lansarii unui nou model al iPhone, insa la iPad situatia e diferita avand in vedere ca vorbim de 6 modele diferite care cel mai probabil vor fi inlocuite in totalitate.

2 COMENTARII

  1. Mda…pai presupun ca din moment ce o sa apara iPad2, Apple s-a gandit sa-si maximizeze profitul vanzand doar iPad2. Probabil ca se gandesc sa-l lanseze la un pret destul de apropiat de cel de la versiunea precedenta si, ca sa nu ramana cu cele vechi pe stoc, intrucat majoriatea o sa-si cumpere cel mai probabil ultima versiune, s-au gandit sa termine intai cu stocurile actuale si sa aiba cat mai putine retururi. Daca asta a fost gandirea din spatele deciziei, eu zic ca a fost o gandire buna.