iPad 2 ar putea fi lansata pe 9 martie?

Apple obisnuieste sa foloseasca diverse firme pentru a vinde excesul de produse din stoc la oferte promotionale. Quidco este una dintre aceste companii si pe site-ul sau veti gasi o oferta la tabelte iPad 2, oferta care expira pe 8 martie la ora 24:00. Incepand din 9 martie oferta va fi scoasa de pe site si se presupune ca iPad 2 va intra la vanzare in magazinul online Apple si in magazinele fizice ale companiei. 9 martie este la fix o saptamana distanta fata de evenimentul din 2 martie deci Apple ar putea impune un asemenea termen pentru lansarea tabletei.

Problema este ca iOS 4.3 GM nu este inca disponibil si Apple rareori lasa doar o saptamana sa treaca intre lansarea versiunii GM a iOS si lansarea sa oficiala. E greu de spus daca Apple va oferi dezvoltatorilor doar o saptamana pentru a-si pregati aplicatiile pentru iOS 4.3, insa nu e imposibil.

Personal cred ca e vorba despre o promotie pentru ziua femeii si Apple ofera tablete la reducere pentru a-si creste vanzarile si a scapa de stocul excesiv.