Prima imagine cu o carcasa alba pentru iPad 2

Cei de la iFixYourI au reusit sa comande din China presupuse componente pentru iPad 2 si spre surprinderea tuturor au obtinut un digitizer de culoare alba. Dupa cum vedeti in imaginea de mai sus, acel digitizer este special facut pentru a fi asamblat pe o tableta iPad 2 cu camera frontala. E ciudat sa vedem asa ceva iesind din fabricile Apple avand in vedere ca versiunea alba a iPhone 4 a fost amanata de atatea ori iar acum vedem ca iPad 2 ar putea avea o versiune alba. Cei de la 9To5mac prezinta informatia ca fiind veridica si sincer sa fiu e prima oara cand este prezentata o carcasa alba pentru iPad/iPad 2.

Credeti ca Apple ar putea lansa o versiune alba a iPad 2 avand in vedere ca in 9 luni nu a reusit sa lanseze o versiune alba a iPhone 4?

11 COMENTARII

  1. Pai atunci corecteaza ce ai scris in articol ” E ciudat sa vedem asa ceva iesind din fabricile Apple ” ! Da este pentru iPad 2 categoric si e totodata o premiera si ceva superb …..un iPad alb 😉

  2. deci asta inseamna ca acele presupuneri ale spatelui carcasei se duc de rapa, pentru ca ar arata aiurea sa fie acea margine a ecranului alba, si spatele de aluminiu, nu ar avea sens, deci si spatele ar trebui sa aiba o diferentiere de culoare

  3. Cum a reusit pustiul sa scoata nush cate zeci de mii de dolari din carcase albe pt iphone 4, asa s-au gandit si chinezii sa scoata carcase albe pt ipad chiar daca nu sunt originale. Deci teoretic poti pune o carcasa alba dar nu fabricata de apple.