Angry Birds – aproape 100 de milioane de descarcari

Angry Birds va deveni in curand unul dintre cele mai bine vandute francize de jocuri din lume, fiind in compania unor jocuri precum FIFA, The Sims, Tetris sau Need For Speed. In cadrul Game Developers Conference 2011, CEO-ul Rovio a anuntat ca Angry Birds se aprope de descarcarea cu numarul 100 de milioane si aici includem decarcari facute pe toate platformele unde este disponibil jocul. Interesant este ca acum doar 4 luni de zile Angry Birds atingea limita de aproximativ 30 de milioane de descarcari, insa versiunile pentru Android, WebOS, Windows, PSP, PlayStation, si Mac OS X au crescut extrem de mult rata de download.

“People were saying we were crazy when we set that target last year,” said Rovio’s Peter Vesterbacka at the Game Developer Conference in San Francisco. “Now, well what can I say? We are doing that.”

Sincer sa fiu cred ca franciza Angry Birds inca e departe de a isi atinge adevaratul potential si in lunile acestea compania va incheia alte parteneriate cheie pentru dezvoltarea jocului atat virtual cat si in lumea reala.