Prima Pagina aplicatii iGo Primo – noua aplicatie iGo pentru iPhone care aduce peste 100...

iGo Primo – noua aplicatie iGo pentru iPhone care aduce peste 100 de noutati

iGo Primo va fi noua aplicatie a companiei iGo pentru posesorii de iPhone. Aplicatia a fost prezentata la CeBit 2011 astazi si iGo sustine ca in AppStore o vom avea disponibila in urmatoarele luni fara a oferi desigur o data exacta. Noua aplicatie va aduce o interfata modificata, compatibilitate cu Retin Display, functia Google Search, Driver Alert, Live traffic, o noua interfata 3D pentru afisarea pozitiei pe harta, un modul care va afisa viteza de circulare, Live Traffic pentru anumite tari plus o  noua baza de date cu radare mobile. Noua versiune a aplicatiei va aduce peste 100 de imbunatatiri/noutati si va fi disponibila ca upgrade gratuit pentru cei care au achizitionat iGo My Way din AppStore :

 • Driver alerts which replicate road signs to maximize the driver’s attention
 • Historical speed, which considers previous road data for faster routes
 • Smart History, which lists previous addresses based on day and time, learning the user’s behaviour
 • Time sense function that knows time-related road info such as reduced night time speed

“iGO primo has already convinced millions of navigation users on Personal Navigation Devices (PND) and built-in car units around the globe! The product integrates years of our knowledge from working with hardware partners worldwide. The technically advanced and feature-rich iGO primo app now fits all this experience into the size of your palm,” says Tamás Vahl, CEO at NNG LLC.

iGo Primo se anunta a fi un update foarte interesant pentru posesorii de iDevices, insa eu personal sper sa avem harti actualizate pentru Romania deoarece majoritatea serviciilor oferite de iGo nu vor fi disponibile la noi.

 • eu sper sa fie mai ieftina! :))
  nu d-alta, da’ am de gand sa-l cumpar de data asta da’ ceva-mi spune ca va fi cam scumpicel… :-s

 • philip

  Va fi binevenita aceasta noua aplicatie … iGo My Way are o interfata invechita si multe neajunsuri…

  Eu unul, astept sa scoata Garmin StreetPilot EUROPA …si sper sa aibe hartile in build… nu ca versiunea pentru USA . Garmin foloseste gartile navteq , care sunt deja foarte ok si pentru romania, in curand vor fi full coverage.

  Si tomtom e foarte bun…pacat ca nu are harti pentru romania.

 • Eu

  Ce aplicatie mai are romania facuta ca lumea?

 • Jiji

  Navigon …. cu hati de Navteq. La vara hartile vor avea cel putin aceeasi acoperire ca cele de Topmap dar acuratetea la rutare si nr de strada va fi mai buna. Plus multiplele imbunatatiri pe care aplicatia in sine le are fata de Igo.

 • matrice

  tom tom are harti pentru romania, iar Bucuresti e chiar ok, daca esti de pe aici. Dar cum a spus si Philip mai sus si eu astept StreetPilot pentru EU cu hartile onboard. Am un gps de masina si unul de bicicleta Garmin si nimic nu se compara cu ele si am incercat cam toate softurile de navigatie: iGo, Tomtom, Navigon, Sygic, etc

 • Pingback: iGo Primo - noua versiune a iGo pentru iPhone si iPad()

 • Ciprian C

  Probabil ca nu am postat unde trebuie, sorry for that. Am un iPhone 3G fara jailbreak pe care am avut iGO romania&hu, cumparate. Recent, nea` iTunes mi-a spus ca exista o versiune mai noua si, evident, l-am actualizat. Dupa ce mi-a sters softul vechi mi-a spus ca nu imi poate instala iGO Primo. Mai grav este ca nu am reusit sa mai dau de kit-ul vechi, astfel incat acum am ramas fara softul de navigatie. Acum, sincer vorbind, stiam ca Primo a fost gandit pentru iOS 4.3 minim, dar am crezut, in prostia mea, ca daca iTunes imi spune sa upgradez atunci stie el de ce imi zice. Ei bine…
  Any help, pls?

 • In iTunes nu il mai ai? Daca nu da-le un mail alora de la iGo.

 • Ciprian C

  Nu il mai am in iTunes, nicaieri, am cautat in toate folderele unde putea fi. Le-am scris alora de la Apple, sa fiu sincer, nu m-am gandit la iGO. Oricum, si cu astia de la Apple e o poveste si mai draguta, dupa ce am completat formularul de plangere mi-au trimis o copie pe mail care A DISPARUT din Inbox, si jur ca nu am sters-o. 🙂 Ma rog, sunt curios daca o sa-mi raspunda…

 • Iti raspund sigur.