Prima Pagina accesorii Carcase iLuv pentru iPad 2

Carcase iLuv pentru iPad 2

iLuv este un producator de accesorii pentru iDevices destul de renumit in SUA iar imaginea de mai sus a fost extrasa dintr-o oferta a companiei ce ar urma sa intre in vigoare in zilele urmatoare. Observati ca respectivele accesorii din imagini sunt facute dupa mock-upurile iPad 2 prezentate pana acum, adica au o carcasa din spate plata au locas pentru camera si unul mult mai mare pentru difuzor si desigur par a fi mult mai subtiri. Nu cred ca o firma ar investi bani in dezvoltarea unor design-uri care nu ar fi in concordanta cu produsele ce ar urma sa fie lansate e piata deci e foarte posibil ca iPad 2 sa arate exact asa cum am vazut-o in ultimele imagini.

Nu uitat, maine seara zaone.ro va asteapta!

  • Cosmin2310

    Dezamagitor design,nu ma asteptam sa o comita asa urat,in fine.Oricum as spune ca multi ar prefera,prima versiune de iPad in locul lu iPad 2.E urata frate si am tot discutat despre designul ciudat,pe care il prezinta.Deci asta e forma finita,pe care am vazuto in nenumarate poze cu iPad2,DEZAMAGITOR.

  • Sincer arata chiar bine noul iPad 2! Daca ne uitam la celelalte tablete de pe piata eu zic ca le intrece pe toate la design si simplitate! Si mai ales daca va fi asa subtire cum se tot zice…va avea foarte mult succes! Si spatele plat de cat curbat e mai fain!