Prima Pagina aplicatii iPad 2 – HDMI video mirroring in format 1080p folosind un adaptor

iPad 2 – HDMI video mirroring in format 1080p folosind un adaptor

Majoritatea tabletelor Android erau capabile sa faca streaming video prin HDMI in format 1080p si nici Apple nu se lasa mai prejos cu iPad 2. Din pacate nu avem un port dedicat pentru transmiterea semnalului insa avem un adaptor care costa 39$ si ne permite sa facem streaming video in format 1080p catre un monitor compatibil. Noul adaptor transmite atat semnal video cat si audio catre orice monitor compatibil si reda imaginea afisata pe ecranul tabletei voastre fara sa faceti vreo setare speciala sau sa instalati o anumita aplicatie. Apple spune ca in orice moment putem proiecta imagini de pe ecranul iPad 2 catre un monitor folosind acest adaptor si sunt foarte interesat sa vad cum functioneaza.

Apple numeste aceasta functie video mirrorind, adica proiectarea unei imagini “in oglinda” a ecranului iPad 2 pe un monitor extern. Adaptorul va fi vandut separat in magazine si va permite atat incarcarea tabletei cat si mirroring-ul in format 1080p.

LIKE
Articolul anteriorInfografic : iPad 2 vs iPad
Urmatorul articolVideo: iPad 2 hands-on
  • Share it please, sigur ii va interesa pe multi!

  • Majoritatea tabletelor Android erau capabila ??? Esti neam cu eba ?:))

  • Cand ma grabesc da.

  • Salut…..stateam si ma uitam asa prelung spre monitor si mi-a venit o idee…..oare va aparea vre-un softulet ceva pe cydia pt folosirea acestui adaptor si pe alte idevice-uri…..eu presimt ca da……..sigur ipad2 nu are alte mufe ci doar alt soft…sau poate ma insel…voi ce credeti???

  • Pingback: Noul adaptor pentru HDMI video mirroring functioneaza si cu iPad/iPhone 4()

  • attilar1

    De unde se poate cumpara ? Merge si cu iphone 4 ?

  • Da, merge dar nu se poate cumpara inca, dupa 11 martie.