Prima Pagina Apple iPad 2 sau iPad 3, care va reprezenta un update important pentru...

iPad 2 sau iPad 3, care va reprezenta un update important pentru iPad?

12

Au aparut diverse zvonuri care indica faptul ca iPad 2 nu va reprezenta un update important pentru tableta iPad si iPad 3 va fi tableta ce merita cumparata. Daca ar fi asa situatia atunci iPad 2 ar putea fi un fel de iPhone 3GS, acelasi design hardware mai bun, nimic extraordinar pana cand a fost lansat iPhone 4. Personal cred ca iPad 2 cu procesor dual-core, cantitate de RAM dubla, camere pentru apeluri FaceTime si un chip grafic puternic reprezinta exact ce are nevoie o tableta in momentul de fata. iPad e depasita la capitolul performanta pe iOS 4.x, am vazut cum ruleaza aplicatiile, cat de greu se misca tableta si daca ii mai faceti jailbreak si instalati un tweak cu mobilesubstrate atunci cantitatea limitata de RAM incepe sa isi faca simtita prezenta.

iPad 3 este anuntata a fi o tableta care va revolutiona, din nou, industria si unii sustin ca acest produs ar putea fi lansat chiar anul acesta, undeva prin toamna. Nu am nici o indoiala ca iPad 3 va aduce foarte multe imbunatatiri, ne va uimi pe toti si va merita cumparata, problema e ca ea va fi disponibila abia peste 1 an. Apple nu poate sa lanseze 2 tablete iPad intr-un an pentru ca din punct de vedere al vanzarilor ar fi un esec, din punct de vedere al capacitatii de productie este imposibil si sincer sa fiu nici nu are vreo logica. Indiferent ce ne prezinta Apple in iPad 2, va trebui sa “traim” cu acest dispozitiv inca 1 an de zile, indiferent ce alte zvonuri apar.

Eu unul intentionez sa cumpar iPad 2, indiferent ce hardware va avea pentru ca nu am iPad si nu am ce sa pierd in momentul de fata. Pentru posesorii de iPad alegerea e grea, insa tineti minte un lucru: orice produs nou va functiona mult mai bine decat unul vechi iar iOS 5 va “ingenunchea” tableta iPad.

Nu uitati, diseara va astept sa discutam despre lansarea iPad 2.