Prima Pagina aplicatii iDevice.ro are aplicatie cu Push Notifications in AppStore!

iDevice.ro are aplicatie cu Push Notifications in AppStore!

42

Dupa indelungi amanari am reusit in sfarsit aseara sa transform zaone.ro in iDevice.ro, o trece anuntata inca din luna decembrie cand am cumparat domeniul si am instalat pe el noul forum. Odata cu lansarea acestui nou domeniu m-am decis sa va fac inca o surpriza importanta, sa aduc in sfarsit in AppStore o aplicatie dedicata acestui site, o aplicatie cu Push Notifications pe care voi mi-ati cerut-o de atat timp. iDevice.ro Push App este disponibila in momentul de fata in AppStore, va ofera acces la cele mai importate domenii ale site-ului si la forum dar are marele avantaj de a va trimite notificari Push cand apar articole noi. Nu va temeti, noul sistem de notificari e diferit, folosim un script bun care nu trimite notificari duble niciodata deci nu vor mai fi problemele de data trecuta. Mai important decat atat, nu trebuie sa aveti jailbreak pentru a o instala!

Aplicatia o puteti descarca gratuit din orice AppStore si va recomand sa o faceti, haideti sa o aducem pe locul 1 in topul celor mai descarcate aplicatii din AppStore Romania! Aplicatia este facuta pentru iPhone/iPod Touch si functioneaza pe iPad in 2x mode. Instalati-o si diseara va voi anunta printr-un push cand incepe conferinta.

Ii multumesc lui Victor pentru tot ajutorul acordat pentru dezvoltarea aplicatiei si lui Ovidiu pentru logo-ul aplicatiei. Avem in plan un update cu modificari importante pentru UI-ul aplicatiei insa trebuie sa aveti rabdare.

Pretul initial:
Numele:
iDevice Ro Push App

 

Gratuit

 

Developer: Victor Campeanu
Categoria: News


 

Descriere: iDevice.ro este cea mai mare comunitate a utilizatorilor de iPhone/iPad si iPod Touch din Romania.

Aici veti gasi zilnic cele mai noi stiri, cele mai noi aplicatii disponibile gratuit sau la reducere plus…

 


Dimensiunea aplicatiei este: 0.4 Mb