iDevice.ro are aplicatie cu Push Notifications in AppStore!

Dupa indelungi amanari am reusit in sfarsit aseara sa transform zaone.ro in iDevice.ro, o trece anuntata inca din luna decembrie cand am cumparat domeniul si am instalat pe el noul forum. Odata cu lansarea acestui nou domeniu m-am decis sa va fac inca o surpriza importanta, sa aduc in sfarsit in AppStore o aplicatie dedicata acestui site, o aplicatie cu Push Notifications pe care voi mi-ati cerut-o de atat timp. iDevice.ro Push App este disponibila in momentul de fata in AppStore, va ofera acces la cele mai importate domenii ale site-ului si la forum dar are marele avantaj de a va trimite notificari Push cand apar articole noi. Nu va temeti, noul sistem de notificari e diferit, folosim un script bun care nu trimite notificari duble niciodata deci nu vor mai fi problemele de data trecuta. Mai important decat atat, nu trebuie sa aveti jailbreak pentru a o instala!

Aplicatia o puteti descarca gratuit din orice AppStore si va recomand sa o faceti, haideti sa o aducem pe locul 1 in topul celor mai descarcate aplicatii din AppStore Romania! Aplicatia este facuta pentru iPhone/iPod Touch si functioneaza pe iPad in 2x mode. Instalati-o si diseara va voi anunta printr-un push cand incepe conferinta.

Ii multumesc lui Victor pentru tot ajutorul acordat pentru dezvoltarea aplicatiei si lui Ovidiu pentru logo-ul aplicatiei. Avem in plan un update cu modificari importante pentru UI-ul aplicatiei insa trebuie sa aveti rabdare.

Pretul initial:
Numele:
iDevice Ro Push App

 

Gratuit

 





Developer: Victor Campeanu
Categoria: News


 

Descriere: iDevice.ro este cea mai mare comunitate a utilizatorilor de iPhone/iPad si iPod Touch din Romania.

Aici veti gasi zilnic cele mai noi stiri, cele mai noi aplicatii disponibile gratuit sau la reducere plus…

 


Dimensiunea aplicatiei este: 0.4 Mb