Prima Pagina activare Video: Android OS depaseste iOS in ceea ce priveste numarul de activari...

Video: Android OS depaseste iOS in ceea ce priveste numarul de activari zilnice

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=veDouFVF1oM[/youtube]

In momentul de fata in SUA sunt activate in jur de 350.000 terminale cu Android OS si conform celor de la DailyMobile, aceasta cifra depaseste numarul de nasteri din spitalele americane. Afirmatia este foarte indrazneata si e greu de probat fara acte oficiale insa e interesant cum a crescut Android OS in ultima vreme. Anul trecut Apple sustinea ca activeaza mai multe iDevice-uri noi zilnic decat activeaza Google terminale Android, insa daca e sa luam in considerare noile informatii atunci Apple a ajuns din noi pe locul 2.

Chiar daca pe Android OS s-ar face mai multe activari zilnice decat pe iOS, sa nu uitam ca exista atat de multe modele de telefoane mobile cu Android OS instalat si doar 4 modele de iDevice-uri care vin cu iOS preinstalat.

 • Neinteresant 😉 ….asta este interesant —>”Found on unregulated third-party Android markets, malicious versions of legitimate apps like Steamy Window are difficult to distinguish except for their tendency to request permissions that are more excessive than usual, says Symantec. But once installed, these apps carry a new piece of Android malware dubbed Android.Pjapps.

  Even running the app doesn’t raise a red flag to the user as the fakes closely look and act like the legitimate versions. But behind the scenes, these Trojans are actually trying to build a botnet that can take over the device by installing apps, adding bookmarks, sending out spam, and texting messages to premium-rate numbers.” by Symatec

 • Darthmaul

  Ei doamne asta da supriza.:)) Eu zic sa activam cit mai multe iphonuri si ipaduri in romania poate ii ajutam pe bietii saraci de la apple sa si revina… Sa poata si ei merge in Fiji linistiti. Ce dracu, nu e logic? In afara ca android e un sistem deschis, neincorsetat de tot felul de programe penibile (itunes), nu e logic ca 30 de handset-uri diferite sa depaseasca 4? Hai ca_concluzia e buna Zaone.

 • Astia de la google sunt demni de mila,fara suparare dar exista doar 4 telefoane si 2 tablete cu ios,pe cand telefoane si tablete cu android sunt cred ca 100 si ei vad asta ca un duel intre ios si android….trist.

 • @ Darthmaul : tocmai ca este open-source Android il face vulnerabil in fatza virusilor 😉 ! Te sfatuiesc daca nu stii engleza sa traduci ce am zis anterior in post si sa realizezi treaba ….si totodata sa te gandesti de 2 ori inainte sa isi spui parerea:)

 • Darthmaul

  @avocat: din pacate tu chiar nu stii sa ti vezi de treaba. N ai de culturalizat pe cineva cu vastele tale cunostinte? As putea sa atac si eu insa mi e mila de tine: deja esti spalat pe creier si nu vezi nimic in jur decit gunoiul de apple si ios si toate ishiturile. Bagacios mic vezi ti de posturile si parerile tale ok?

 • Soco

  nu ai treaba in alta parte? ca poate noi te retinem…

 • Darthmaul

  Ba chiar am. Persoanele cu 2 neuroni, unul numit apple celalalt fotbal chiar nu fac obiectul interesului meu. Iar persoane ca domnul avocat sau ca tine soco ma scirbesc. E simplu. Invatati sa respectati o parere si lasati gargara. Am dreptul sa nu fiu fan applr si nu voi fi pina la ultima suflare. Apple este ca saorma de la dristor: o supraevaluare tipica.

 • Soco

  Da ce cauti aici? Dar poate nu vrem parerea ta… 😉

 • Danut

  +1 Darthmaul Am vandut i4 ca sa imi iau terminal cu Android si sunt fericit de alegerea facuta:)

 • @Darthmaul : mosule nu te agita ca o faci in zadar 🙂 ! Observ ca esti din Bucuresti , deci lasa fumurile astea ! Ce vorbeam eu nu are legatura cu ziua ta de rahat de astazi 😉 ! Eu nu pot sa respect ceva fals 🙂 ! Spalat pe creier nu sunt asa cum sugerezi tu …cunosc destul de bine multe branduri de telefoane 🙂 !

 • Tigris Regalis

  O nouă dovadă că nu se poate pune semnul egalității între cantitate și calitate. Să rămână Androizii cu botnet-urile aferente și să fie fericiți, nu-mi vor tulbura cu nimic plăcerea de a folosi iOS și aplicațiile aferente, libere de malware și alte riscuri.

 • @Tigris Regalis: +1 ! Unii oameni chiar nu pot intelege chestia asta ! Sau din pacate au contactat trojanul acesta care circula prin telefoanele cu Android ! Posibil …