Prima Pagina Apple Video: Safari pe iOS 4.2 vs Safari pe iOS 4.3

Video: Safari pe iOS 4.2 vs Safari pe iOS 4.3

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0fWEloHpZ4M[/youtube]

In cadrul conferintei de miercuri Steve Jobs a explicat ca Safari pe iOS are parte de cateva imbunatatiri la capitolul performanta datorita implementarii motorului Nitro Javascript din Mac OS X. Paginile ar trebui sa se incarce mult mai repede, navigarea ar trebui sa fie mult mai fluenta, per total experienta de navigare pe internet ar trebui sa fie mai buna. Din ce am observat eu pana acum pe iPhone 4 diferentele sunt insesizabile in ceea ce priveste viteza de navigare pe internet folosind noua versiune a Safari.

In clipul de mai sus avem o demonstratie a modului in care functioneaza Safari pe iOS 4.2 si 4.3 pe o tableta iPad. Observati ca Safari de pe iOS 4.3 incarca paginile mai rapid in toate cazurile insa diferenta dintre timpii de incarcare depinde de pagina web. O pagina web cu multe elemente se va incarca la fel de greu indiferent ce versiune de iOS aveti. O pagina cu putine elemente in ea se va incarca mai usor insa dupa cum vedeti destul de putine pagini se incarca, considerabil mai repede.

Cred ca pe viitor Safari va fi imbunatatit insa in momentul de fata browserul de pe Android OS este mult mai rapid in ceea ce priveste incarcarea paginilor web.

 • Share it please!

 • Gogu

  la “sprinturi” se cunoaste destul de bine diferenta …. la “cursele mari” e infima diferenta …. nu e rau oricum

 • KL

  4.3 un update de nimic care nu ii vad sensul .2 sutimi de secunda la safari? =)) si cu hotspot? c sa zic daca ai ktiva giga de mega de net de la orange sau whatever nu ai ce sa faci cu hotspot. dar nah trebuia sa scoata si eu un soft nou pt ipad2 de inteles. a btw dev-team stia lucrul acesta ca 4.3 o sa dureze foarte mult pana va fi lansat de aceea s-au aruncat cu declaratii ca vor scoate decodari pt iphone 4 abia dupa 4.3 ( in momentul in care musclenerd a postat pe twitter pot sa bag mana in foc ca ei la momentul respectiv nu avea dezvoltata nici in stadii incipiente o solutie de decodare )

 • Parerea mea e ca nu e chiar nimic, implementarea hot spot in ios nativ e super buna, mai ales pt cei ce nu vor sa jb “device”. Pe Cydia, mywi e vreo 10$, acum il ai gratis si nativ, fara a ataca m. substrate.
  O alta parere e ca dev-team probabil au exploitul pt baseband iPhone4, dar asteapta 4.3 pt a vedea up-ul basebandului daca e compatibil. Repet: parerea mea (dar se vb prea mult pe irc, referitor la baseband, ca sa nu aiba ceva la mana)

 • Nu e gratuit Personal HotSpot decat la Cosmote. La Orange costa 4 euro lunar.

 • anonimous

  mywi e gratis