iOS 4.3 GM – primele impresii

iOS 4.3 GM este disponibil de aproape 2 zile, l-am instalat pentru a vedea cum “se misca” si din pacate nu pot spune ca exista foarte mare diferenta intre versiunea GM si versiunile beta. iOS 4.3 este ceva mai bine optimizat decat iOS 4.2.1 in ceea ce priveste performanta, adica nu veti avea parte de acelasi lag la trecerile dintre meniuri sau la deschiderea/inchiderea unei aplicatii. Noul motor Nitro Javascript din Safari nu a adus, pentru mine, un spor de performanta atat de semnificativ precum il prezinta Apple, in realitate paginile incarcandu-se la fel.

Imi place ca in versiunea GM au fost rezolvate si probleme cu jocurile, adica acele blocaje care apareau uneori in jocurile instalate in terminale. Per total cred ca veti fi multumiti de iOS 4.3 daca aveti un iPhone si probabil situatia va fi asemanatoare in cazul posesorilor de iPhone 3GS. Daca aveti o tableta iPad s-ar putea sa aveti cateva probleme de performanta insa din acest punct de vedere nu va pot spune prea multe.

12 COMENTARII

  1. Auzi sunt curios acum ca a aparut si GM , si au anuntat oficial iOS 4.3 pe 11 martie de ce nu mai zic astia nimic pe twitter despre unlock :))))

    Sa fie oare o alta teapa ?!

    Revin cu o completare :

    @veeence
    Vincent
    Guys, I was a little confused, made a mistake when replying to some of you. Like I said before, 03.10 and 02.10 are already unlockable.

    Continuarea

    @veeence
    Vincent
    04.xx (iOS 4.3’s baseband) is not yet fully exploitable. Sorry for the confusion.

  2. Eu am renuntat la safari folosesc Atomic Browser se misca impecabil si incarca paginile foarte repede fata de safari + ca are o multime de setari merita incercat

  3. @zaone cred ca ai inteles gresit.
    Acel motor de javascript nu are menirea sa incarce paginile mai repede.
    Ar trebui sa testezi animatiile javascript (sau animatii HTML5).

  4. Cred ca tu ai inteles gresit, ia ce zice Apple pe site :
    As you surf the web, your fingers will love the responsiveness of the new Nitro JavaScript engine powering Safari. It runs JavaScript up to twice as fast as in iOS 4.2.2 Which means you get more speed behind each page load. And sites with lots of interactive features can appear on your screen even faster.

  5. da intradevar incarca mai rapid paginile care ruleaza javascript la deschidere (m-am exprimat gresit).

    Eu am vrut sa spun ca nu incarca mai rapid imaginile, css si restu (asta este cu totu altceva )

    Intra pe apple.com/ipad si schimba imaginile (acolo este un efect de fadeOut-fadeIn).
    Pe iPhone cu 4.2.1 sacadeaza.
    Incearca cu 4.3

  6. Am o problema cu aplicatia de facebook
    Cand ma loghez automat imi da logout..
    acum nu stiu daca e de la 4.3 sau de la altceva…pentru ca azi am luat telefonul si e prima aplicatie instalata [deci totul e clean etc]