ScreenTime limiteaza timpul utilizarii unui iDevice

ScreenTime este o aplicatie pentru iDevices care ne permite sa limitam timpul pe care o anumita persoana il petrece utilizand terminalul nostru. Descarcati aplicatia din AppStore, o porniti, setati un cod de siguranta si o anumita perioada de timp cat poate fi folosit terminalul si asta e tot. Cand perioada de timp expira, pe ecran apare un mesaj care avertizeaza utilizatorul ca trebuie sa introduca respectivul cod de siguranta pentru a continua sa foloseasca terminalul. Pentru a modifica durata de timp pentru folosirea aplicatiei faceti swype in dreptul duratei de timp din aplicatie.

Chiar daca inchideti aplicatia aceasta va continua sa functioneze in background si cand expira timpul va incepe sa trimita automat notificari care pot fi oprite numai prin introducerea codului de siguranta. E o aplicatie foarte interesanta si cu siguranta utila pentru unii.

Pretul initial:
Numele:
Screen Time

Gratuit





Developer: Thomas Binkowski
Categoria: Education


Descriere: Screen Time is a simple app that allows you to set limits on the amount of time you children use an iPhone or iPad. Set a time length, press start and pass it to you children. After the time expires, a s…


Dimensiunea aplicatiei este: 1.5 Mb