Prima Pagina Apple Angajatii Best Buy vor primi cate o tableta iPad 2 cadou

Angajatii Best Buy vor primi cate o tableta iPad 2 cadou

3

Best Buy este cel mai mare retailer de produse electronice din SUA si va fi cu siguranta clientul care va achizitiona cateva mii de tablete iPad 2 inca de la lansare avand in vedere ca deruleaza in program prin care urmareste sa ofere angajatilor din magazine cate o tableta iPad 2 gratuit. Informatia vine de la Forbes care detaliaza ca Best Buy intentioneaza sa “echipeze” fiecare vanzator din magazinele sale cu cate o tableta iPad 2. Totul se va desfasura prin intermediul programului Connected Store si probabil principalul scop este de a oferi vanzatorilor ocazia de a se familiariza cu tableta si de a creste rata vanzarilor.

A source with knowledge of corporate mobile device deployments tells Forbes that one of the country’s top 10 largest retailers expects to distribute iPads to each of its on-floor sales associates. This retailer, the source adds, operates 1,100 stores across the U.S. As the country’s largest electronics retailer — as well as a retailer that currently operates around 1,100 stores in the U.S. — Best Buy is a natural match.

Interesanta miscare face Best Buy, ma intreb oare daca vreun magazin din Romania ar face asa ceva. Am vazut ca la Orange foarte multi angajati au terminale iPhone insa ma indoiesc, ca le-au primit gratuit.