Celeste va aduce posibilitatea de a face transfer de fisiere prin BlueTooth cu orice dispozitiv

Va mai aduceti aminte de iBlueTooth sau iBlueNova, aplicatiile care ne permiteau sa facem transfer de fisiere prin BlueTooth de pe iPhone pe orice alt dispozitiv cu BlueTooth incorporat? Daca da, atunci veti fi incantati sa aflati ca, Celeste este o aplicatie care aduce exact aceeasi functionalitate, plus multe altele, si va fi disponibila astazi sau maine in Cydia. Aplicatia este in dezvoltare de mai bine de un an si vine cu plugin-ul Gremlin care va extinde si mai mult numarul fisierelor compatibile. Cei de la cocoanut apps au anuntat aseara ca aplicatia va fi disponibila astazi sau maine, oferind deja catorva norocosi niste coduri care le permit sa instaleze gratuit aplicatia.

Nu se stiu prea multe detalii despre functiile pe care aceasta aplicatie le va avea implementate insa dezvoltatorii ei sustin ca aplicatia va fi extrem de bine implementata in iOS ca si cum Apple ar fi intregrat functia de transfer prin BlueTooth. Sincer sa fiu abia astept lansarea acestei aplicatii si sunt sigur ca multi dintre voi sunt de aceeasi parere.

9 COMENTARII

  1. Anul trecut m-am “incapatanat” sa trec la iOS4 pe iPhone 3GS tocmai datorita aplicatiei iBluenova.Pt. mine era una dintre cele mai importante aplicatii.Astept Celeste de cand am trecut la iPhone 4 🙂