Prima Pagina aplicatii Primele imagini cu Celeste

Primele imagini cu Celeste

Dimineata v-am spus ca in curand vom avea disponibil in Cydia o aplicatie numita Celeste care ne va permite sa facem transfer de fisiere prin BlueTooth catre orice dispozitiv compatibil. Aceasta aplicatie va permite transferul de fisiere prin BlueTooth intre iDevice-uri, intre un iDevice si un Mac/PC dar si intre un iDevice si un alt telefon mobil. V-am spus azi dimineata ca, Celeste va fi integrata in iOS ca si cum ar face parte din sistem iar in imaginile de mai sus avem o mica demonstratie a acestui lucru. Observati ca optiunea pentru trimiterea prin BlueTooth se incarca direct din meniul de optiuni al iOS pentru aplicatia Camera si apare ca o simpla notificare in cazul aplicatiei iPod.

Presupun ca, Celeste va fi integrata in orice aplicatie disponibila pentru iOS iar optiunea de a trimite prin BlueTooth va fi afisata alaturi de optiunile pentru trimis prin e-mail, pentru printare, etc. Celeste se anunta a fi o aplicatie must-have pentru orice posesor de iDevice care doreste sa faca transfer de fisiere fara a se limita la optiunile puse la dispozitie de Apple. Va voi tine la curent cu orice informatii noi apar.

 • Share it please, multa lume e interesata!

 • adrian

  zaone va merge si pe 3 g ( 4.2.1)?

 • Theo

  Doamne cat pot fi de prosti unii! Cum vrei sa stie zaone dak va merge sigur pe 3g-ul tau dak nici macar nu a fost lansata app ?

 • robert

  ar fi interesant daca piesele audio transferate s-ar duce direct in ipod, adica mp3-urile sa le poti asculta direct din aplicatia nativa

 • claudiu

  era super daca lasai sursa unde o sa apara…