Prima Pagina accesorii Incarcator pentru iPhone 4 explodeaza, raneste o fetita de 6 ani

Incarcator pentru iPhone 4 explodeaza, raneste o fetita de 6 ani

Ziarul Corriere della Sera a dedicat un articol, in publicatia sa zilnica, unui incident intamplat zilele trecute in orasul Torino din Italia. O persoana care abia achizitionase un iPhone 4 de la un Apple Store a avut neplacuta surpriza de a se “trezi” cu incarcatorul explodat la cateva minute dupa ce a pus terminalul la incarcat. Langa priza unde era terminalul se afla o fetita de 6 ani care a suferit o arsura minora in urma exploziei. Cei de la Corriere della Sera sustin ca o investigatie va fi facuta in acest caz pentru a se determina care au fost cauzele incidentului si desigur pe baza acesto date familia ar putea cere daune companiei Apple.

Nu e prima oara cand auzim despre incidente cu produse Apple care “explodeaza” insa este prima oara cand auzim despre un incarcator care a explodat. Pana acum doar iPhone/iPod Touch-urile aveau probleme de genul acesta insa iata ca acum accesoriile sufera din cauza acelorasi deficiente de fabricatie. Incidentele de acest gen sunt foarte rare oricum deci nu treubie sa va faceti prea multe griji.

 • si mie mi-o explodat un incarcator apple;)

 • Asa se zicea si de iphone 3gs :))) , dar mi l am cumparat imediat ce a aparut in Romania si pana in momentul in care l -am vandut nu am avut nici un fel de problema de genul asta, sau de supraincalzire a terminalului…

 • Daca ar fi fost vorba de un alt telefon nu s-ar fi auzit nimic… cum e vorba de un iPhone, a si aparut prin ziare, bloguri. Oare la alte marci de telefoane nu s-a intamplat niciodata sa explodeze vreun acumulator/incarcator?

 • ysofix

  @viorel. ba da. s-a intamplat acum vreo doi ain sau kiar trei, la nokia. bubuiau acumulatorii
  atunci, nokia a avut o campanie de inlocuire gratuita a acumulatorilor dintr-un anumit lot.
  deci se mai intampla si kiar se aude si la altii, nu numai la apple.

 • pcman75

  Vedeti cine a semnat articolul din Corriere della Sera.
  Il mai credeti? 🙂

 • Aaronn

  Vaaai! Asta a fost cea mai tare cu semnatul articolului! :))) “papagalul” scrie un articol…! :)) =))