iPhone 5 cu carcasa de aluminiu?

S-au terminat zvonurile privind iPad 2 si acum incep altele pentru iPhone 5 care va fi lansat in vara acestui an. Cel mai recent zvon legat de iPhone 5 indica faptul ca dispozitivul ar urma sa aiba o carcasa din aluminiu exact ca iPod Touch si in imaginea de mai sus avem o reprezentare a acestei noi carcase. Cei care au lansat acest zvon sustin ca Apple ar fi decis sa produca un terminal iPhone 5 cu acest gen de carcasa datorita numeroaselor probleme reclamate de utilizatori. Problemelea au legatura cu zgarierea foarte usoara a panoului din spate si cu crapaturile aparute un urma folosirii anumitor carcase sau a scaparii terminalelor.

Decision to design iPhone 5 similar to iPod touch instead of using glass was arrived after receiving number of complaints. Apple seems to stop damages from scratching, issues after painting it white (for white iPhone 5), weight of glass and want to make it more durable instead.

Parerea mea este ca Apple nu va abandona actualul design al iPhone 4 pentru ca dispozitivul arata mult mult mai bine cu o carcasa din sticla decat cu o carcasa din aluminiu. Pentru Apple conteaza foarte mult design-ul produsului dar si diferentierea acestora iar implementarea unei carcase din aluminiu nu ar intra, cred eu, in standardele Apple. Consider ca iPhone 5 va avea acelasi spate din sticla precum iPhone 4 insa probabil vom vedea niste modificari la design-ul antenelor.