Celeste disponibila saptamana viitoare, va contine cateva functii surpriza

Celeste, aplicatia despre care am vorbit ieri si care ne permite sa transferam fisiere prin BlueTooth de pe iDevice-ul nostru catre orice alt dispozitiv, PC sau Mac, va fi lansata saptamana viitoare in Cydia. Celeste este un proiect la care se lucreaza constant de mai bine de un an si asteptarea a meritat deoarece,  Celeste va fi o solutie completa pentru trasferarea fisierelor intre dispozitive si sincronizarea cu iTunes. Celeste va avea implementat un plugin numit Gremlin care ne va permite sa sincronizam cu iTunes toate fisierele audio primite prin BlueTooth. Daca aveti Youtuber instalat si descarcati clipuri video de pe YouTube folosindu-l atunci Celeste va sincroniza automat acele clipuri cu libraria voastra iTunes.

Sincer sa fiu Celeste va reprezenta un motiv indeajus de bun pentru ca foarte multe persoane sa se gandeasca sa faca jailbreak propriului iDevice, iar o aplicatie de acest gen nu a mai aparut de foarte mult timp in Cydia. Aseara am aflat ca aceasta noua aplicatie contine cateva solutii noi de securizare si dezvoltatorii ei sustin ca va fi imposibil de “spart” asa ca s-ar putea sa fiti nevoiti sa o achizitionati daca doriti sa o folositi.

7 COMENTARII

  1. Fara regulile din Appstore e de ajuns sa puna un plist pe site-ul lor si sa compare toate elementele,daca e ceva modificat aplicatia crashuie 🙂

  2. Nu stiu de ce am eu impresia, dar o sa coste ceva sau nu se va ridica conform asteptarilor…

    Ceva nu imi miroase a bine, mai ales la cat tam-tam se face:D