Prima Pagina Apple iTunes 10.2.1 disponibil pentru download

iTunes 10.2.1 disponibil pentru download

In timpul noptii trecute Apple a lansat o noua versiune a iTunes care nu aduce chiar atat de multe noutati insa probabil va fi necesara pentru a putea folosi toate functiile disponibile in iOS 4.3. MuscleNerd a anuntat aseara pe contul sau de pe Twitter ca noua versiune a iTunes nu afecteaza in vreun fel jailbreak-ul terminalelor noastre asa ca o puteti instala linistiti.

Iata changelog-ul pentru iTunes 10.2.1 :

Puteti descarca noua versiune a iTunes de aici.

 

 • Daniel Florescu

  Acum o saptamana am instalat Windows 7 cu service pack 1, pe 32 de biti. De atunci, nici iPhone 4 si nici 3GS-ul nu e vazut de Windows. In Device Manager imi apare ca iPhone, insa cu galben, ca semn ca ceva nu e in regula. Practic, nu am cum sa imi trag in calculator pozele si filmarile. Paradoxal, iTunesul le vede… Are cineva idee cum sa fac sa mi le vada si Windowsul? Am incercat deja metodele descrise pe siteul de support ale Apple. Am incercat chiar sa dezarhivez installerul si sa pun computerul sa ia driverele direct de acolo.

 • Am un prieten care a patit ceva asemanator, din pacate a incercat toate melodele de pe net si niciuna nu a dat roade.

 • Andrei

  Reinstaleaza Windows-ul!Cauta o alta versiune de Win 7 daca tii neaparat ptr el,sau vista si dc nu Win xp sp3!Pentru a-ti fi mai simplu cauta un win care sa iti instaleze si driverele toate automat din el!Pb ta e din Win si nicidecum din sistemul Pc!Bafta!

 • Andrei

  @Zaone: A aparut Itunes 10.2.1,in curand apare IOS 4.3,dar de unlock pentru Iphone 4(pentru baseband-urile nedecodabile in acest moment),ce se mai aude…ceva concret?!???Stima!

 • symbianfreak

  @Daniel Florescu

  Din Device Manager, da-i uninstall la driverul ala cu probleme, reconecteaza iPhone/iPod/iPad si lasa Windows 7 sa-si faca treaba. Teoretic ar trebui sa se conecteze singur la net, sa-si ia driverele si sa le instaleze. Ai grija sa nu-ti pice netul pe parcursul descarcarii. Nu de alta dar va trebui s-o iei de la capat. Si eu am Windows 7(x64) si nu am nicio problema cu driverele pentru iPod. Evident, mai mult decat sa vad pozele si eventual filmele din Ipod-ul meu nu prea am ce face folosind acel driver dar, ideea e ca, nu am nicio problema cu recunoasterea driverului/device-ului in Windows 7.

 • Pingback: A aparut iOS 4.3, ce fac acum?()

 • bodoo69

  @Daniel Florescu vezi ca e din cauza telefonului cum are jb si eventual ultrasnow, am instalat telefonul cuiva si nu il mai vedea itunes, lam pus in 3 calculatoare , nimic, i-am facut din nou restore si totul ok dupa aia, nu e de la windows.