Prima Pagina Apple Video: iPhone 4 64GB hands-on

Video: iPhone 4 64GB hands-on

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OXrT7-qyXuE[/youtube]

Acum cateva zile v-am prezentat o stire in care va spuneam ca anumite prototipuri de iPhone 4 cu memorie interna de 64GB au inceput sa fie vandute pe piata “gri” din Hong Kong. Multa lume a fost sceptica in privinta veridicitatii acestei informatii insa iata ca un site din China a reusit sa puna mana pe un astfel de prototip si in clipul de mai sus avem o scurta prezentare a sa si a componentelor interne. Observat ca in jurul camerei dispozitivului nu exista acel cerculet argintiu si pe carcasa in dreptul capacitatii este sunt trecute 2 litere X, semn ca acesta este intr-adevar un prototip pentru teste. In afara de acea mica diferenta la camera, dispozitivul arata exact precum un iPhone 4 normal.

Cel care a oferit terminalul pentru teste sustine ca Apple va implementa module de memorie de 64GB in iPhone 5, insa mai e mult pana departe.

 • claudiu

  nu cred ca este original… adica spatele este destul de diferit… scrie pe el capacitatea telefonului plus ca lipseste inelul de la camera

 • cypmyb

  Nici butoanele de volum nu au insemnele pe ele ! e o replica clasa A ! E destul de ok !

 • tinywings

  Cum sa fie replica? Ati observat cum ruleaza iOS? Nu cred ca o replica poate rula iOS.

 • claudiu

  nu cred ca e foarte greu sa faci o replica la ios… nu doar meniul inseamna un os…

 • bodoo69

  detaliile:
  are 4.1 cu bb 1.59 !!
  pe spatele iphone 4 original nu scrie capacitatea
  iccid nu il afiseaza

 • Mostwnted

  basebandul poate sa fie cu 4.1… spatele se poate schimba foarte usor…despre iccid nu stiu ce e cu el…iar telefonul se misca in sistem ca unul original… it’s hard to tell… si modelul gasit in bar de cei de la gizmodo avea pe spate “XX Gb”