Prima Pagina aplicatii VMWare View – noua aplicatie VMWare pentru iPad

VMWare View – noua aplicatie VMWare pentru iPad

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VSji1Iu4Ms4[/youtube]

Solutiile oferite de cei de la VMWare sunt printre cele mai avansate din lume si nu e de mirare ca sute de milioane de utilizatori aleg sa virtualizeze sisteme de operare folosind aceste programe. Compania se orienteaza desigur si catre piata iDevice-urilor pentru care va lansa in viitorul apropiat o aplicatie special conceputa pentru tableta iPad. Dupa cum puteti vedea in clipul video de mai sus, aplicatia celor de la WMWare permite utilizatorilor tabletei sa utilizeze fara nici cel mai mic efort un sistem de operare Windows la care se conecteaza remote. Aplicatia vine cu un touchpad prin care putem controla mouse-ul plus o serie intreaga de optiuni care ne permit sa actionam butoane precum : Del, Insert, Page Up/Down, dar si multitoch gestures pentru activarea tastaturii, etc.

Pentru segmentul business, si nu numai, acest gen de aplicatii sunt foarte importante deoarece ofera utilizatorilor acces rapid la sistemele de operare in care au fisiere importante sau prin care pot accesa pagini web si vedea continut flash de exemplu. Aplicatia celor de la VMWare va fi disponibila in viitorul apropiat in AppStore.

 • setu

  sunt mai multe aplicatii ca vmware: jumimouse , vnc , logmein , iteleport, de ce e asta diferita ?

 • n-ar fi trebuit sa zici ca ruleaza windows virtual pe tableta direct?

 • anonimous

  @setu: ce ai enumerat tu acolo sunt aplicatii de remote-control pt. pc au mac,gen teamviewer, vmware, instaleaza virtual un os direct pe idevice. il poti gasi pentru pc/mac pentru a rula macosx/win

 • daca cere adresa IP nu ruleaza direct OS-ul pe idevice. e tot un fel de remote control si asta.

 • Tigris Regalis

  E un remote către un OS dintr-o mașină virtuală, aplicațiile gen VNC se conectează remote către un OS nativ.

  Există deja versiuni de soft pentru Mac și PC pentru acces remote către mașini virtuale vmware, practic acest soft va fi acum portat pe iOS și atât.