iPad 2 in cantitati reduse in magazinul online Apple

Apple a deschis astazi sesiunea de comenzi pentru iPad 2 cu mai bine de jumatate de ora inainte de data anuntata initial si chiar din momentul deschiderii tabletele se livrau in 3 – 5 zile lucratoare. Situatia a ramas asa timp de 2 ore dupa care Apple a modificat statusul pentru livrare in 5 – 7 zile lucratoare, pentru ca aproape 2 ore mai tarziu tablete iPad 2 comandate sa ajunga in 2 – 3 saptamani la destinatie. E destul de clar ca Apple are probleme mari cu stocurile din moment ce in cateva ore de la deschiderea sesiunii de comenzi deja s-a ajuns ca tabletele sa fie livrate la 2 – 3 saptamani de la plasarea comenzii.

Situatia e asemanatoare cu cea de anul trecut cand a fost lansat iPhone 4 si in doar 3 zile Apple a inregistrat nu mai putin de 1.7 milioane de pre-comenzi.  Atunci termenul de livrare a sarit la fel de repede de la 4 de ore la 2 -3 saptamani si mai apoi la o luna. iPad 2 este aproape la fel de populara precum terminalul iPhone 4, insa acum Apple a lansat tableta doar in SUA si se pare ca nu face fata cu produsele disponibile in stoc.

6 COMENTARII

  1. @zaone: sti cumva daca tabletele 3g sunt blocate pe at&t si verzion?
    din ce vad pe http://www.apple.com modelul 3g pare sa fie blocat.
    “Select the model that corresponds with the carrier you’d like to use for 3G service. The iPad you choose is configured to work only with one carrier.”

  2. Asta a declarat Apple? Din ce scrie pe site se intelege ca sunt blocate fie pe At&t fie pe Verzion.
    Din ce stiu At&t e retea gsm.

  3. Da, la AT&T a fost confirmata treaba. Daca erau codate pe AT&T le vindeau doar cu abonamente, asa cum fac si cu iPhone. A mea a fost deja comandata, e pe vine, deci ce-o fi o fi.