Untethered jailbreak pentru iOS 4.3 amanat pana dupa lansarea iOS 4.3.1

V-am prezentat astazi clipul vide cu solutia de untethered jailbreak pentru iOS 4.3 facuta de Stefan Esser a.k.a. i0n1c si o stire in care va spuneam ca, Charlie Miller a castigat concursul Pwn2Own folosind un exploit pentru Safari disponibil in iOS. Acum Apple stie ca acel exploit exista, stie ca e periculos si Stefan Esser sustine ca Apple va lansa iOS 4.3.1 pentru a bloca acel exploit. Problema este ca Stefan Esser nu vrea sa lanseze solutia sa de untethered jailbreak pana dupa ce lanseaza Apple iOS 4.3.1 pentru ca ar arunca un exploit pe apa sambetei. Stiu ca va asteptati la asa ceva, alte amanari dar asta e situatia.

So, acum asteptam iOS 4.3.1 care va fi disponibil intr-o buna zi din viitorul apropiat sau nu va fi disponibil vreodata.

20 COMENTARII

  1. SAU am putea sa lasam smecheriile, ca oricum aduce 3 gunoaie de noutati cu care n ai ce face si sa folosim linistiti 4.2.1, cum voi face eu de exemplu. Bine, eu mai si gindesc , spre deosebire de multi altii, asa ca…deh..e doar o opinie. Saracii aia care asteapta unlock, cum trebuie ei micutii sa dea bani pe un telefon ca lumea, necodat. Tz tz tz ….ce rau imi pare :))))))))

  2. Eu zic ca exista o strategie.
    Lumea sa cumpere orice telefon ,blocat sau neblocat si sa traiasca cu speranta ca cineva va scoate o solutie de unlock.
    Zic ca hackerii astia sunt platiti de apple sa amageasca lumea pt cresterea vanzarilor.
    O mare minciuna.
    Personal,ma asteptam la asa ceva si de aceea am mers la Cosmote pt neverlocked.

  3. :)):)):)) aceeasi frectie ca si cu unlock-ul :)):)) !Lasam dupa 4.3 🙂 ! Bah astia ori sunt cretini ori nu au mai 😉 de mult ! Frate cum poti sa minti o natiune intreaga ! Mi-au placut comentariile de pe twitter lasate lui sheriff :)) , sincer o merita ! Sa isi prezinte demisia parerea mea 😉 !

  4. Astia zici ca sint romani, pe bune! Numai astia pot minti atit de senin , chiar daca evident nu e obligat nimeni sa breakuiasca nimic, chiar sa minti in halu’ asta si sa amini atit de mult? Oricum nu dau doi bani pe jailbreakul lor, dar ma irita asa ideea…

  5. Unde imi recomandati sa fac un Neverlocked ? am gasit un site in UK… daca se poate il pot publica, nu stiu daca este de incredere.

    Va multumesc

  6. Baietzi probabil au origini romanesti pe undeva ce fac ei deja de cheama SF.
    eu zic in felul urmator sa nu v-a mirati absolut deloc daca o sa ne deblocam telefoanele abia dupa iOS 5. scenariul care acum 2 saptamani parea sumbru pare sa se contureze din ce in ce mai mult sincer imi este mila de lume care probabil si-a aruncat foarte multi bani pe fereastra. eu v-a sugerez sa incercati sa uitati numele acestor asa-zisi hackeri si sa v-a orientati spre telefoane neverlock si appz din app store. v-a scuteste de foarte multe batai de cap ktiva dolari cat costa applicatiile. Acum despre amenintari cu moartea pt omu cu steroizi si arabu nu stiu daca isi au rostul nu e vina lor k sunt nesimtiti si incompetenti asa sunt ei. cel mai deranjant insa este ca au gura mare ( din dat din clantza nu ii intrece nimeni ) cat despre practica NO COMMENT

  7. com nu inteleg care e problema ta? nu pricepi ce am scris sau ce? posibil sa am 2 -3 greseli de typing de pe tel. dar nu inteleg critica?

  8. Astia ar merita spanzurati pt. Halul in care mint, norocul lor ca nu imi pasa de jb 4.3 si ca am tel neverlocked. M-a tentat si pe mine pt o secunda sa-mi iau iphone 4 codat, dar cand am vazut lumea cum sta cu ele codate, isi spun rugaciunea in fiecare seara si invoca coranul, am preferat sa dau putin in plus si sa nu-mi pese de unlock-ul lor inutil. As vrea sa renunt complet la jb pt ca daca stau sa adun necesarul de aplicatii utile mie fac vreo 50 euro, bani care prefer sa ii dau si sa nu mai imi pese de jb, si sa nu mai imi haleasca aiurea jb-ul bateria. Pacat ca navigonul e scump, ca numai pt. Navigatie mai folosesc jb 🙁

  9. -am iphone 4g probabil din frantza orange ,eu unul m am saturat sa astept unlock de la astia as dori sa mi fac neverlock , cum procedez ? dar as dori un sfat incercat deja de cineva , multumesc

  10. -daca vreau sa mi fac iphonul 4g neverlocked , as dori un sfat , ce ar trebuie sa fac dar unul pe care cineva la incercat, multumesc !