Video: Test comparativ – iPad vs iPad 2

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N_jHxKEd86Y[/youtube]

Cei de la TechnoBuffalo au facut un video test comparativ intre tableta iPad si tableta iPad 2 prezentand principalele caracteristici si modul in care ruleaza aplicatiile. Va recomand sa vizionati filmul deoarece veti realiza cat de mult conteaza noul hardware al iPad 2 si ce impact are asupra sistemului si modului in care functioneaza aplicatiile. Eu unul privesc iPad 2 ca un fel de iPhone 3GS, adica un update de performanta fata de iPad insa cam atat si probabil multi posesori de tablete iPad nu vor achizitiona iPad 2, insa cei care au amanat achizitionarea unei tablete iPad vor lua cu siguranta iPad 2.

6 COMENTARII

  1. mai degraba ipad 2 e un fel de iphone 4 … pt ca ipad nu e chiar slow si diferenta de performanta nu e cum a fost intre iphone 3g si iphone 3 gs (pinch to zoom etc) …

  2. Sincer nu as da iPad-ul pentru varianta 2nd. Nu se merita pentru o camera frontala pe care cu siguranta nu folosesc prea des, iar iPad merge suficient de repede incat sa nu ma forteze sa fac un update.

    Opinia mea, nu merita.

  3. il sustin pe alin:sa vedem ios 5(desi cred ca mai avem pana acolo) si jocurile HD pe ipad 2 si apoi se vede daca va fi precum un 3gs…desi iti iei o tableta mai mult ptr net,nu ptr jocuri…

  4. Bai copii, voi ati vazut preturile la pcgarage. Un ipad 16 gb wi-fi e 2250. Mi se par foarte mici comparativ cu ce era la 1. Sa vedem acum daca vor avea si stocuri.