iPad 2 are un nou model de mufa audio jack

In luna septembrie a anului trecut a aparut pe internet un brevet de invetie ce descria un nou model de mufa audio hack pe care Apple ar fi putut-o implementa in iDeviceuri. Cum majoritatea brevetelor de inventie sunt puse in dosare si uitate in arhiva Apple, multa lume a crezut ca nu vom vedea prea curand aceasta noua mufa audio insa iata ca iPad 2 contine o mica surpriza. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, iPad 2 are un nou model de mufa audio de 3.5 mm, mufa fiind acum construita dupa curbura carcase externe pentru a mentine aspectul placut al noului design.

The original iPhone also placed the headphone jack on a curved exterior surface, but did so by insetting it, with the disastrous side-effect that only headphone plugs that strictly adhered to the spec would fit deep enough into the recessed space to complete the connection.

This time however it looks like there’s no recession at all. In fact, the opposite seems to be true: A plug fully inserted into the jack will have a surprisingly large portion of its ground ring (the outermost metal band) exposed to the elements.

In aceasta mufa Apple a folosit o noua tehnologie care a permis dezvoltarea unui ansamblu audio mult mai mic, perfect pentru grosimea tabletei. Interesant este ca acest nou model de mufa audio nu permite intrarea apei in interiorul tabletei avand in vedere ca intrarea in carcasa este blocata de un mecanism care se deschide doar atunci cand introducem mufa castilor in ea. Mecanismul fiind inchis, apa nu intra si tableta voastra nu va suferi prea mult daca scapati o cana de apa pe masa in dreptul mufei audio. Probabil putina lume a observat aceasta modificare si cei care au observat-o mai mult ca sigur nu stiu ce efecte are insa voi acum stiti.

3 COMENTARII