iPad 2 atrage clienti noi, resellerii trimit curieri la cozile din fata magazinelor Apple

Conform celor de la Fortune Magazine, aproximativ 70% dintre cei care au achizitionat iPad 2 in acest weekend sunt la prima achizitie a unei astfel de tablete. Celebra publicatie isi bazeaza afirmatiile pe un studiu facut de firma de analiza Piper Jafray in timpul lansarii iPad 2. Aproximativ 300 de oameni care stateau la cozile din fata magazinelor Apple au fost intrebati despre optiunile lor privind achizitia si daca aceasta este prima tableta iPad, 70% dintre ei raspunzand afirmativ. Facand o comparatie, vara trecuta doar 23% dintre cei care au achizitionat un iPhone 4 au fost la prima achizitie a unui astfel de terminal. Procentajul utilizatorilor noi atrasi de iPad 2 este foarte mare si acesta este doar inceputul avand in vedere ca pe 25 martie tableta va fi lansata international.

“We believe this shows Apple is expanding its base of iPad users, which is critical to maintaining its early lead in the growing tablet market. As the user base grows Apple’s lead widens, and the company has a proven track record of building unmatched brand loyalty, which we believe will be a potent combination as the tablet market evolves.”

Pentru ca iPad 2 este atat de cautata, unii reselleri trimit curieri in SUA care asteapta in fata magazinelor Apple pentru a cumpara tablete iPad 2. Un reseller din Hong Kong a primit nu mai putin de 200 de comenzi pentru iPad 2 si a trimis 8 curieri in diferite orase din SUA care vor cumpara tabletele si le vor aduce cu avionul inapoi in Hong Kong. Interesant este ca respectivul reseller cere preturi aproape duble pentru tabletele vandute si cu siguranta nu e singurul.

Se estimeaza ca astazi Apple va livra noi stocuri de tablete iPad 2 in magazinele proprii si la parteneri asa ca daca aveti pe cineva in SUA ar fi cazul sa il trimiteti la un magazin.

7 COMENTARII

  1. Unde naiba preturi duble? La noi deja a aparut in magazine serioase la preturi foarte bune. Vezi pcgarage. Cel mai ieftin e 2250, care e superpret!

  2. 1600 de $? Nu pot sa cred asa ceva. La ei se face, iar in nu stiu ce provinice a Chinei(unde e fabrica) exista singurul Apple store din lume unde nu exista restricitii la numarul de produse cumparate asa ca nu pot sa cred ca in Hong Kong e 1600 de $.