Prima Pagina aplicatii Crash Reporter iti spune care aplicatii sunt vinovate pentru problemele din iOS

Crash Reporter iti spune care aplicatii sunt vinovate pentru problemele din iOS

Crash Reporter este o aplicatie disponibila in Cydia de mai bine de un an de zile care ne spune ce probleme au aplicatiile noastre si detaliaza intregul eveniment care a dus la blocarea sau inchiderea respectivei aplicatii. Atunci cand o aplicatie se inchide, se blocheaza sau cauzeaza probleme in iOS, Crash Reporter face un log in care detaliaza problemele cauzate de acea aplicatie. In Crash Reporter veti gasi foarte frumos ordonat toate logurile disponibile pentru aplicatiile voastre, aranjate dupa nume in functie de permisiunile pe care le au. Aplicatia afiseaza si o lista de posibile alte aplicatii/tweak-uri care ar fi putut cauza problemele astfel incat noi sa stim ce anume nu functioneaza cum trebuie sa putem corecta problema.

Crash Reporter este disponibila gratuit in Cydia si eu unul v-o recomand deoarece v-ar putea scapa de foarte multe batai de cap.

 • Alexandru

  Si cum o folosesc?

 • O deschizi si te uiti prin ea, trebuie sa o folosesti aplicatii o perioada dupa ce o instalezi ca sa aiba loguri adunate.

 • Singura aplicatie care m-a scos dintr-o incurcatura, mi se restarta telefonu incontinuu si intra in safe mode din cauza la un fisier .pe care l-am localizat si sters 😉

 • cucubau

  Zaone pe mine m-ar interesa ceva gen la android care sa-ti spuna cate baterie papa fiecare aplicatie/ tweak, stii vreouna? Ce-i in appstore evident inutil

 • @cucubau , zaone nu se ocupa cu android.
  am avut si eu aplicatia asta si mi s-a parut o prostie , am avut o problema cu springboard-ul si mobilesubstrate , imi arata asta insa cand dadeam pe ea , aveam un log plin de lucuri inutile , multe coduri scrisuri aiurea.