Angry Birds HD introduce reclame in meniuri, fanii protesteaza

V-am spus astazi ca o noua versiune a Angry Birds HD a fost lansata in AppStore, Rovio implementand cateva niveluri noi plus alte cateva functii pentru posesorii de tablete iPad. Printe aceste noi functii se regasesc si cateva reclame care sunt afisate de fiecare data cand un utilizator termina/nu termina un nivel. Pentru a reporni nivelul sau a trece la urmatorul trebuie sa asteptati ca pe ecran sa se incarce un banner, abia apoi avand optiunea de a reporni nivelul sau de a trece la urmatorul. Rovio spera sa obtina o crestere a veniturilor prin implementarea acestor reclame insa a reusit doar sa enerveze clientii care au lasat foarte multe comentarii nu prea prietenoase in AppStore.

This impacts the time to restart the level and continuous fade-in animation is very distracting. Now we’re forced to wait until the news loads EVERY SINGLE time the game is paused before restarting. Serious players will now have to wait an extra second or so each time a level restart is required.

Aplicatia costa 4€, o suma destul de mare care te duce cu gandul ca nu vei avea de suportat reclame atunci cand te joci. Din pacate Rovio a gandit altfel situatia asa ca acum are foarte multi fani nervosi “pe cap” si probabil va scoate o versiune fara reclame in viitorul apropiat.