iPhone 5 – carcasa din aluminiu, ecran mai mare, design asemanator cu cel al iPhone 4?

Umbla in ultima vreme tot mai multe zvonuri legate de noul iPhone 5 si caracteristicile sale. Cele mai noi indica faptul ca iPhone 5 va avea un design similar cu cel al iPhone 4, va avea o carcasa din spate din aluminiu sau un metaj asemanator si desigur va avea un ecran mai mare. In ceea ce priveste design-ul sunt aproape convins ca informatiile sunt reale pentru ca e greu de crezut ca Apple va produce un iDevice cu un design total diferit la un an dupa ce a “revolutionat” design-ul iPhone. In ceea ce priveste carcasa din spate, zvonurile indica faptul ca am pute avea fie o carcasacurbata fie o carcasa plata, insa cu siguranta dintr-un anumit metal. Personal cred ca Apple ar putea ramane cu actuala carcasa din sticla, care e mult mai eleganta desi causeaza destul de multe probleme.

Ecran mai mare in iPhone 5? Aproape toata lumea doreste acest lucru si Apple pare a testa un iPhone cu ecran mai mare insa deocamdata nimeni nu poate confirma cu siguranta acest lucru. Desi surse din interiorul Foxconn sustin ca Apple testeaza terminale iPhone 5 si va produce mai multe pentru a incepe un proces de testare de mare anvergura, doar poze cu componentele pentru portul USB de 30 de pini au putut fi obtinute. Dupa cum vedeti, portul de incarcare al iPhone 5 este mult mai mare decat cel a anterioarelor versiuni si va fi interesant sa vedem ce accesorii noi va lansa Apple la WWDC.

Ati cumpara un iPhone care ar avea carcasa din aluminiu? Mie unul mi se pare a fi o miscare destul de gresita avand in vedere ca Apple a renuntat la acest gen de carcase inca de pe vremea iPhone 2G.