sn0wbreeze 2.3 beta 3 disponibil

Ieri iH8sn0w a lansat versiunea beta 2 a programului sn0wbreze 2.3 cu ajutorul caruia putem face un custom ipsw jailbroken pentru iOS 4.3. Versiunea de ieri rezolva foarte multe dintre problemele versiunii initiale insa ma indoiesc, ca prea multi dintre voi au facut un alt restore folosind un custom ipsw facut cu aceasta noua versiune. Aseara iH8sn0w a lansat, desigur, si versiunea beta 3 care aduce doar o rezolvare a problemelor pe care posesorii de iPod Touch 4G le intampinau atunci cand incercau sa porneasta terminalul in tethered mode cu iBooty.

Tutorial care va invata cum sa faceti un custom ipsw cu sn0wbreeze aveti aici, versiunea beta 3 o puteti desarca de aici : [download id=”120″]

22 COMENTARII

  1. As avea o intrebare.. Am un iphone 3GS si am facut update la iOS 4.3 prin Itunes.Nu am mai facut jailbreak la acest iphone si as vrea sa stiu daca se poate face jailbreak daca am facut update la iOS 4.3??

  2. salut zaone.
    Am acea eroare ” this device is not eligible to this build” sau ceva de genu.
    ce sa fac?
    am in hosts acel ip a lui saurik. nu stiu ce sa mai fac , vreau neeaparat 4.3 si ma oftic.
    am facut custom ipsw si pe windows si pe mac , pe mac primesc eroare de mai sus , pe windows eroarea 31xx or 1015.(idem sus , am ip-ul lui saurik in hosts)
    am ultimul itunes , am incercat si cu versiuni mai vechi , la fel.
    help me !

  3. Ok, 1015 e buna, inseamna ca s-a instalat iOS 4.3 dar ai primit eroare pentru ca ai baseband de iPad. Scoate din hosts ip`ul care duce catre serverul lui saurik, reseteaza calculatorul, fa restore iar la iOS 4.3, dupa ce primesti eroare 1015 baga terminalul in DFU Mode si porneste-l cu iBooty.

  4. zaone as mai avea kteva intrebari:
    1.restore(cu custom ipsw) pot face catre orice iOS anterior(4.2.1,4.2,4.1,…)?
    2.dak am Iphone 3GS cu bootrom nou cu ce prog as putea face jailbreak pt iOS 4.3?
    3.cand se face jailbreak pe un iPhone,de ex. pt iOS 4.3 ,pe iPhone tre sa ai iOS 4.2 (cu o versiune anterioara)?
    ..Si ms de raspunsuri!!

  5. 1. Doar daca ai custom ipsw.
    2. Ai in articol link catre tutorialul pentru sn0wbreeze 2.3.
    3. Nu conteaza ce ai atat timp cat il bagi in pwned dfu mode cu ireb sau redsn0w.

  6. @Domnul Avocat….problema mea e ca al meu e pe AT&T America….si din cate am inteles….nu prea pot face nimika…doar sa astept. Exista vreo alta solutie??? Ma bag. 🙂

  7. Deci dak am Iphone 3GS cu bootrom nou si am fakt update la iOS 4.3, pot sa fac jailbreak cu sn0wbreeze 2.3 fara sa mai fac restore??

  8. Salutare
    Am incercat sa fac jb la Iphone4 si imi apare mesaj de eroare 3194 “The iPhone”iPhone” could not be restored.An unknown error occurred”.
    ce trebuie sa fac?