iPad 2 are foarte mari probleme cu ecranul, Apple nu are o solutie pentru rezolvarea ei

17

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oUOeep-a5Hw[/youtube]

V-am spus acum cateva saptamani ca noile iPad 2 au o problema cu ecranul numita “backlight bleeding” care in esenta inseamna ca pe marginile ecranului veti observa ca se vad unele “pete” albe. Aceste “pete” reprezinta un defect de fabricatie al ecranului si Apple schimba zilnic tabletele clientilor care raporteaza acest gen de probleme. Pentru a verifica daca sunteti afectati de backlight bleeding deschideti un joc cu un fundal negru sau o poza cu un fundal negru si verificati marginile dispozitivului pentru a vedea daca exista zone decolorate. Acest fenomen a fost prezent si la prima generatie a tabletei iPad insa atunci nu erau afectati atat de multi utilizatori.

Un editor al CultofMac a achizitionat o tableta care “suferea” de backlight bleeding, a mers cu ea la un Apple Store insa din pacate nu a reusit sa obtina o unitate fara probleme desi la magazin i-au fost aduse 2 tablete noi, ambele avand exact aceeasi problema. Se pare ca unii au schimbat chiar si 4 tablete iPad 2 la Apple, cele noi avand exact aceeasi problema precum unitatile schimbate. Se pare ca Apple are o problema in procesul de fabricatie si exista posibilitatea ca toate tabletele livrate acum de companie sa aiba aceasta problema, deci chiar si in cazul unei inlocuiri veti primi o tableta cu aceleasi probleme.

Editorului de la CultofMac i s-a spus ca Apple ar fi descoperit problema in procesul de productie si tablete fara probleme vor fi livrate undeva in viitorul apropiat insa deocamdata e greu de spus daca veti putea achizitiona una fara probleme. Sincer sa fiu ma astept ca si tableta mea sa aiba exact aceleasi probleme si sper ca in viitor sa o pot inlocui daca va fi cazul.

Cati dintre voi, ma referi la cei care au iPad 2, au observat aceasta problema la tableta voastra?