Infografic: Cum sa devii milionar vanzand aplicatii pentru iPhone

Cei de la Instashift au facut un infografic destul de interesant in care prezinta pasii pe care trebuie sa ii parcurgi pentru a deveni un milionar din vanzarea de aplicatii in AppStore. Lasand gluma la o parte, pretul mediu al unei aplicatii din AppStore SUA este de 2.49$ insa in contul dezvoltatorului intra doar 1.72$, deci pentru a strange un milion de dolari din vanzarea de aplicatii, un dezvoltatori ar trebui sa vanda aproximativ 590.000 aplicatii. Mai interesante sunt informatiile despre salariul unui lead developer care castiga in jur de 100.000$ de dolari anual pentru dezvoltarea de aplicatii.

Dezvoltatorii jocurilor Tap Tap Revenge si Angry Birds castiga 1 milion de dolari luna din reclama si asta spune multe despre cat de profitabila este dezvoltarea de aplicatii pentru Apple.

10 COMENTARII

  1. Zao vezi ca ai scris 54.000 de aplicatii, poate 540.000 de aplicatii. Nu vreau sa te supar dar in multe articole ai greseli evidente. Intrebarea mea e daca in momentul in care scri articolele te grabesti? Repet, nu vreau sa te supar sunt doar curios.

  2. Frate, nu mai corectati atat. Fac greseli evidente oamenii din “libertatea” sau din pro…si iau si bani buni…asa ca ” give him a break”
    Apropo catanzaro, se scrie “scrii” nu “scri”. Asa ca pana sa critici treaba altora…ai tu grija!
    O zi faina tuturor!

  3. Casuta aia patrata “Make correction” e destinata celor care descopera greseli. Daca gasiti vreuna folositi sistemul asta si propunerea voastra pentru corectarea articolului va ajunge la mine.

  4. Daca saracu Zaone o mai fi scriind si de pe ipad/iphone..in trafic..etc..e de inteles. Noi il iertam de fiecare data 🙂
    A gresi e omeneste…